Slika je simbolična.
Ptujski policisti so med preteklim koncem tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Ptujski policisti so pretekli konec tedna obravnavali več dogodkov. V petek, 14. julija, so na Ptuju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, ki jo je povzročila voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega premika trčila v drugo voznico osebnega avtomobila. Povzročiteljici so izdali plačilni nalog. 

V Gerečji vasi so obravnavali občana, ki je v naravi kuril odpadke. Zoper kršitelja bodo podali predlog pristojnemu prekrškovnemu organu zaradi kršitve uredbe o odpadkih. 

Na Ptuju so obravnavali vlom v slaščičarno. Po zbranih obvestilih bodo na ptujsko državno tožilstvo podali kazensko ovadbo. 

Na Ptuju so obravnavali delovno nezgodo, v kateri se je delavec lahko telesno poškodoval. Po zbranih obvestilih sledi poročilo na ptujsko državno tožilstvo. 

Na Ptuju so obravnavali kršitev javnega reda in miru, ko je neznanec žalil in pozival k pretepu občanko. Sledi zbiranje obvestil za neznancem in nato ustrezni ukrep. 

Na postajo je občan prijavil, da mu grozi znana oseba. Po zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek o prekrškovnem organu. 

Na Ptuju so zaradi motenja nočnega počitka z glasno glasbo intervenirali v enem izmed gostinskih lokalov. Na kraju so ugotovili, da je javni red in mir kršilo več gostov, ki jim bodo izstavili plačilne naloge. Prav tako bo izdan plačilni nalog lastniku lokala, ker je kršil javni red in mir, zakon o porabi alkohola, saj je točil vinjenim osebam, prav tako pa zbirajo obvestila o kršitvi zakona o gostinstvu, ker pri sebi ni imel sklepa o podaljšanju delovnega časa lokala.

V soboto kar dve intervenciji v Kidričevem 

V Kidričevem so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo s pobegom, ki jo je zaradi vožnje v nepravilno smer povzročil kolesar. Na kraju se je ustavil, nato je kraj zapustil. Sledi zbiranje obvestil in hitri postopek. 

Na območju Kidričevega so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, ko je znana oseba iz stanovanja odtujila več aparatov in pohištvo. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo. 

V Destrniku na prireditvi so obravnavali občana, ki je kršil javni red in mir s tem, da ni upošteval varnostnikov in jih je napadal. Po zbranih obvestilih sledi ustrezni ukrep. 

Komentarji (1)

Triciklglav (ni preverjeno)

najprej naj neha policija kršiti in izvajati kazniva dejanja, pa potem naj solijo pamet drugim.

Starejše novice