Že nekoliko pozabljenemu dvorcu Jeruzalem so ponovno vdahnili življenje. Idilični dvorec sredi goric je ponovno odprt.

Vrata idiličnega dvorca so se ponovno odprla včeraj. Zaprt je bil več let, a čas je bil, da s polic pobrišejo prah in odklenejo mogočna vrata. Prevzel ga je namreč novi najemnik Dino Kruhoberec

Vam je to ime znano? Je prekaljeni gostinec, ki je prav tako najemnik priljubljenega gostišča Taverna.

V družbi sodelavcev, družine, ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška, podžupana Ljutomera Nika Miheliča in župana Ormoža Danijela Vrbnjaka je nov najemnik uradno odprl vrata dvorca.  

Ideja, da se povežeta Ljutomer in Ormož

Kruhoberec bo poskušal povezati občini Ljutomer in Ormož ter vzpostaviti potencial turističnega razcveta same destinacije. 

»S ponovno otvoritvijo ima dvorec Jeruzalem vse možnosti, da postane eden izmed osrednjih turističnih objektov občine in celotne regije. Taki dogodki me vedno napolnijo z veseljem in tudi upanjem, da bo slovenski turizem zelo kmalu ponovno zacvetel. Vse naravne in kulturne danosti so na voljo, da se prične nova, uspešna zgodba v Ljutomeru in celotni Prlekiji. Prepričan sem, da bo ekipa, ki bo vodila Dvorec Jeruzalem, v sodelovanju z okoliškimi turističnimi ponudniki, vinarji in kmeti ter ostalo povezano ponudbo, uspela kmalu ustvariti novo 5-zvezdično doživetje, ki ga bodo ponudili na domačem in tujem turističnem trgu,« je povedal minister Počivalšek. 

Ob obisku dvorca si boste lahko oči spočili na krasnih razgledih na vinograde, poskusili rujno kapljico domačih vinarjev in vrhunske kulinarične kreacije. Dvorec pa je opremljen tudi s sobami. 

Komentarji (1)

Kulinarika (ni preverjeno)

Je dobil sendvič in vodo?

Starejše novice