Slika je simbolična.
Priprave na novo šolsko leto so za nekatere otroke grenkega priokusa. Prav zato so na pomoč priskočili na Centru interesnih dejavnosti Ptuj.

Zaradi stisk, s katerimi se srečujejo šolarji s svojimi starši pred začetkom novega šolskega leta, pa so se na Društvu prijateljev mladine Ptuj odločili za zbiranje šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin iz lokalnega okolja. 

Ta akcija poteka že dlje časa, lani so s finančnimi sredstvi in potrebščinami pomagali 85 otrokom iz 41 družin. 

Pomagate lahko s potrebščinami ali finančnimi sredstvi

Tisti, ki bi želeli pomagati, lahko lokalnim otrokom priskočite na pomoč na dva načina.

Prispevate lahko finančna sredstva, ki jih nakažete na transakcijski račun SI56 0420 2000 0384 542, odprt pri Novi KBM d. d., namen: šolske potrebščine 2021-22.

Prispevate pa lahko tudi šolske potrebščine. Potrebujejo zvezke vseh vrst, svinčnike, nalivna peresa, barvice, ravnila, peresnice, šolske torbe, copate in karkoli drugega, kar potrebujejo šolarji. 

Šolske potrebščine lahko dostavite v Center interesnih dejavnosti Ptuj do petka, 13. avgusta. Na voljo so od ponedeljka do petka med 10.00 in 15.00. 

Za več informacij glede akcije sta na voljo vodji projekta Nada Jeza, na telefonski številki 031 733 097, in Valerija Tekmec, na telefonski številki 031 366 896. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice