Vir: Mestna občina Ptuj
Na sprejemu se je županja Nuška Gajšek članom ekip prve pomoči Civilne zaščite Mestne občine Ptuj za dosežke in nesebično pomoč.

Ptujska županja Nuška Gajšek se je na sprejemu v poročni dvorani zahvalila članom ekipe prve pomoči Civilne zaščite Mestne občine Ptuj. 

Kot so povedali na ptujski občini, so ti z veliko mero znanja pripravljeni zagotavljati neposredno oskrbo, prvo pomoč poškodovanim v najrazličnejših naravnih in drugih nesrečah. 

Dodajajo, da so vsi napori, ki so jih vlagali v priprave in urjenje za pomoč sočloveku, obrodili številne izjemne rezultate na regijskem, državnem in evropskem nivoju. 

»Uspehi minulih let so zapisani v zgodovino delovanja civilne zaščite na ptujskem, ne le za vse, ki so jih dosegli, temveč tudi za zanamce,« so še sporočili iz občine.

Županja dolgoletnima bolničarjema podelila pečat mesta Ptuj 

Nuška Gajšek je ob tej priložnosti podelila pečat mesta Ptuj z likom sv. Jurija dolgoletnima bolničarjema Rozaliji Ojsteršek za izjemno poslanstvo in dosežke pri prostovoljnem in požrtvovalnem delu z ekipami prve pomoči Civilne zaščite Mestne občine Ptuj in Janezu Mercu za izjemne zasluge na področju dela Civilne zaščite Mestne občine Ptuj.

Hkrati pa je bil predstavljen zbornik z naslovom Prva pomoč v Mestni občini Ptuj, tekmovanje za življenje.

»Hvala vsem za njihovo poslanstvo, za rešena življenja, za nudenje pomoči,« dodajajo na občini. 

Komentarji (1)

Tanja flaškon (ni preverjeno)

ena ima veliko rit

Starejše novice