Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Referent

Ponovno zaposluje tudi mariborska upravna enota, kjer za nedoločen čas iščejo kandidta za zasedbo delovnega mesta referenta v oddelku za upravne zadeve prometa.

Strokovni sodelavec

Pošta Slovenije v Mariboru nudi zaposlitev za nedoločen čas osebi z visokošolsko izobrazbo druge stopnje za opravljanje zahtevnejših nalog s področja poštnega prometa.

Računovodja

Ptujsko podjetje Elektronika Borak med svoje vrste vabi izkušenega računovodjo za okvirno mesečno bruto plačo 2000 evrov.

Receptor

Zaposlite se lahko kot receptor hotela v samem centru Maribora, kjer vas pričakujejo butične nastanitve Hotela Maribor.

Svetovalec

Za nedoločen čas ponujajo delo tudi v trgovskem centru Ptuj, kjer iščejo osebo, ki jo veseli delo z ljudmi in išče delo v dinamičnem timu.

Delovna mesta v Pomurju

Referent, svetovalec

Na Upravni enoti Murska Sobota iščejo referenta v referatu za osebna stanja in matične zadeve v Oddelku za upravne notranje zadeve.

Na voljo je tudi delovno mesto v referatu za javni red in promet v oddelku za upravne notranje zadeve, kjer iščejo svetovalca. Obe delovni mesti sta za nedoločen čas.

Prodajalec 

Za pripravo in ponudbo gastro asortimenta, v trgovini pa tudi svetovanje pri prodaji izdelkov in storitev, delo na blagajni in pomoč v avtopralnici potrebujejo človeka na bencinskem servisu Mol v Murski Soboti.

Strokovni sodelavec

Razvojni center Murska Sobota med svoje vrste vabi osebo, ki bo spremljala zakonodajo in druge pravne akte, ki so pomembni za delo razvojnega centra.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje in najmanj pet let delovnih izkušenj, zaposlitev pa je za nedoločen čas.

Direktor

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota išče vodjo območne izpostave informacijske točke Europe Direct. Gre za delo na projektu, ki traja do konca leta 2025, potrebna pa je najmanja visokošolska izobrazba.

Strokovni sodelavec

Istoimensko delovno mesto kot na razvojnem centru Murska Sobota je na voljo tudi na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, kjer iščejo osebo za sodelovanje pri izvajanju postopkov s področja turizma in promocije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice