Vir: Instagram profil Borut Pahor
Nekdanji predsednik države Borut Pahor je presenetil z novico, da prodaja katrco. Razkril je tudi, da bo izkupiček podaril v dobrodelne namene.

Borut Pahor že leta prisega na svojo katrco. To ni nobena skrivnost, saj na družbenih omrežjih ponosno deli fotografije iz voženj in tehničnih pregledov. Med drugim se je nekoč poudaril, da se še nikoli ni pokvarila.

Še pred nekaj dnevi je sporočil, da njegova katrca izpolnjuje vse zahteve za vpis med starodobnike. »Postopek sploh ni tako enostaven, kar je tudi prav, starodobniki si to zaslužijo. Danes si jo je ogledal tehnični komisar, ki je bil zelo zadovoljen, no, celo navdušen,« je zapisal. 

Zato je še toliko bolj presenetila Pahorjeva odločitev, da svojo priljubljeno katrco proda. 

»Prodajam katro (Renault 4 GTL, l. 1991) kupnino pa bom podaril otrokom, ki se borijo z rakom,« je na Instagramu zapisal nekdanji predsednik države. 

Dodal je, da bo o vseh podrobnostih sledilce obvestil v naslednjih dneh.

Komentarji (6)

KD (ni preverjeno)

ftakni si jo nekam

Meri (ni preverjeno)

Lepa poteza bivšega predsednika države Boruta Pahorja!!!

Izbrisan (ni preverjeno)

Seveda, lepa poteza s tujim denarjem, kot vse do sedaj

In reply to by Meri (ni preverjeno)

PTUJČAN (ni preverjeno)

S premierko plačo res ni mogel nič prihraniti. Še preživel je jedva...

Meri (ni preverjeno)

Zanimivo pa bo počakati konec mandata sedanji predsednici Musarjevi, ki bo tudi zadnji glede na vsa ozadja ... še bolj pa bo zanimiva licitacija njenega luksuznega RR ...?

Meri (ni preverjeno)

Okvirji za očala z dioptrijo so zelo dragi in si jih človek ne moreš privoščiti; ta predsednica Musarjeva pa si okvirje za očala z dioptrijo serijsko menjuje (k vsakemu oblačilu nove) ...

Starejše novice