Vir: Finančna uprava Republike Slovenije
Finančna uprava Republike Slovenije bo na spletnih dražbah prodajala 190 mobilnih telefonov znamke Oukitel, ki jih na slovenskem trgu še ni. Kakšna bo cena?

Finančna uprava Republike Slovenije bo na spletnih dražbah prodajala večje število mobilnih telefonov. Gre za pametne telefone znamke Oukitel, ki jih na našem trgu še ni.

S prvimi spletnimi javnimi dražbami bodo začeli v oktobru, skupaj bodo prodajali 190 telefonov.

Od tega bo 18 telefonov prodajanih posamično, ostali pa v kompletih po več kosov.

Prodaja telefonov po načelu »videno – kupljeno«

Na spletni strani eDražbe Finančne uprave Republike Slovenije in na strani Javne objave finančne uprave objavljajo prve spletne dražbe za prodajo pametnih telefonov znamke Oukitel. 

Gre za različne modele, cena najcenejšega modela WP5 znaša 55 evrov brez davka na dodano vrednost in 67 evrov z davkom. Prvih nekaj kosov je že v prodaji.

Telefone bo Furs prodajal po načelu »videno – kupljeno«, brez garancije in možnosti reklamacije. Zainteresirani kupci si telefone lahko ogledajo na koprskem finančnem uradu.

Posamične telefone (do dva telefona) lahko kupijo fizične in pravne osebe brez varščine, medtem ko bo večje število telefonov za nakup možno zgolj za poslovne subjekte, ki bodo morali za nakup plačati varščino.

Starejše novice