Se ta konec tedna želite podati na krajši izlet, a ste brez idej? Pot v Slovenske Konjice bo ravno pravšnja za hiter pobeg od vsakdana.

Tam namreč najdete Mini ZOOland, ki je nekakšna manjša različica živalskega vrta, a zanimivih doživetij vendarle ne manjka. Ne gre namreč za klasičen živalski vrt, saj tam najdemo precej tematsko obarvana prizorišča.

Tako lahko otroci uživajo v tropskem gozdu, na izgubljenem otoku, ob tem pa doživijo tudi divji zahod in se sprehodijo po gusarski ladji. Ob tem pa so zanje pripravljena še številna igrala, otroci pa bodo lahko uživali tudi v jahanju ponija.

Videli boste lahko leva, krokodile in nosate medvede

Ob tem bodo vaši najmlajši lahko uživali tudi ob hranjenju živali in ob pogledu na kralja živali - leva. V Mini ZOOlandu si boste lahko ogledati še druge živali, kot so krokodili, kenguruji, nosati medvedi, rakuni, najdete pa tudi pritlikavega zebuja in nekatere domače živali.

Starši boste lahko ob tem v miru spili kakšno kavico ali si privoščili ohladitev, otroci pa se bodo lahko brez težav zabavali in igrali v vaši bližini. Mini ZOOland je primeren za vse, za odrasle, za mlade in za mlade po srcu. 

Starejše novice