Slika je simbolična.
Epidemija koronavirusa je povzročila še eno »epidemijo«. Vse več odpadne embalaže hitre prehrane kazi izgled parkov, mest in ulic. McDonald's se proti smetenju bori s »trash patrolo«, pa tudi z nagradnim izzivom.

Prizori, ko odpadna embalaža iz prevzemnih mest hitre prehrane leži na tleh in kazi okolico, so v času epidemije postali stalnica. 

V okolici restavracij na delu »Trash patrola«

McDonald's je v boj proti kopičenju smeti zato poslal tudi svoje zaposlene. Tako imenovane »trash patrole« iz vsake restavracije večkrat na dan napravijo obhod po okolici restavracije in poberejo nepravilno odvrženo embalažo njihovih izdelkov.

S sodelovanjem v nagradnem izzivu do brezplačnega McKosila

Proti navadi odmetavanja odpadne embalaže kjerkoli pa se McDonald's bori tudi z zabavnim izzivom na družbenem omrežju TikTok.

Vsak, ki sprejme izziv, se poteguje za ekskluzivno nagrado: za cel teden brezplačnih McKosil za dve osebi.

@mcdonaldsslovenija

7. 5. izžrebamo 5 legend in jih nagradimo s slastno nagrado. 🍔🍟 #legendevednozadenejo #mcdonalds #tiktokslovenija #viral #humour #comedy

♬ Swaggy - Fluorescent Canyon

Na TikTok profilu McDonald's Slovenija so začeli objavljati serijo videov, v katerih v sodelovanju z znanimi slovenskimi tiktokerji »Kuxala squad« na komičen način pozivajo k odlaganju odpadne embalaže v koše za smeti.

Kako lahko sodelujete? 

Sodelujete tako, da na svojem TikTok profilu objavite video, kjer prikažete odlaganje odpadne embalaže v koš za smeti. Ta video označite s ključnikom #legendevednozadenejo in označite mcdonaldsslovenija.

Več o nagradnem izzivi lahko preberete na njihovi spletni strani.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice