Foto: Žan Osim
Svoja vrata je odprla nova restavracija Rivera, se bo v Mariboru predramilo nočno življenje?

Za Maribor se običajno govori, da z nočnim življenjem bistveno zaostaja za Ljubljano ter da so mladi v štajerski prestolnici sestradani kvalitetnega nočnega življenja. Bo situacija po odprtju novega lokala v centru mesta drugačna?

Na Tyrševi ulici 3, kjer je do nedavnega obratoval lokal Bro'Sis, se je včeraj odprla nova restavracija Rivera, ki pa je po besedah lastnikov več kot le restavracija.

»V naši restavraciji je vsak grižljaj doživetje, vsak večer pa nepozaben,« so napisali o sebi.

Foto: Žan Osim

Hrana, pijača, večerni program in nočno življenje

Poleg obširne ponudbe hrane in pijače, ki jo lahko vključno s cenami v drobovje pregledate na tej obarvani povezavi, 24-letni vodja restavracije in nekdanji nogometaš Vid Ovčar obljublja tudi pester večerni program in celo nočno dogajanje. Animacijski program bi tako naj bil na izjemno visokem nivoju.

Ob petkih in sobotah bodo gosti Rivere poleg večerje lahko od 21. ure naprej uživali tudi v, po besedah lastnikov, spektakularnem večernem programu. Prisotni bodo kabaret, nastopi DJ-jev, glasba v živo, plesalci in celo ognjeni šovi.

Vodja restavracije v njej pričakuje nastopajoče s celega sveta, zato je prepričan, da bo to popoln kraj za nepozabne večere.

Foto: Žan Osim

Starejše novice