Vir: Facebook Beki Kebab Ptuj
Shefik Muharemi iz lokala Beki Kebab na Volkmerjevi cesti na Ptuju se je odločil za dobrodelno gesto. Pomoči potrebnim bo podaril kebabe.

Na Facebooku smo opazili plemenito gesto Shefik Muharemija s ptujskega lokala s hitro prehrano Beki Kebab

V svoji objavi je zapisal, da bo Beki Kebab dobrodelen in bo vsem, ki si tega ne morejo privoščiti ter se mu bodo oglasili, podaril kebab.

Stopimo skupaj

V svoji objavi na Facebooku je Muharemi zapisal, da si želi odpreti svoje srce, možgane, dušo in oči ter pomagati pomoči potrebnim.

Nahraniti želi vse, ki si ne morejo privoščiti kebabov in zato poziva k temu, da mu na Facebook ali na njegovo telefonsko napišejo sporočilo in razloži, da se jim ni potrebno javno izpostavljati.

Muharemi za Ptujinfo pove, da si želi pomagati predvsem starejšim ljudem, ki živijo sami in si ne morejo sami vsaki dan kuhati. Prav tako bi si želel pomagati otrokom brez staršev.

»Sem lastnik lokala s hitro prehrano in sem prijazen v duši, zato sem se odločil, da bi bil pripravljen res pomagati ljudem. Zelo malo se jih je javlo, pričakoval sem jih dosti več, je še povedal.«

Oglasite se lahko kadarkoli

Njegova akcija pomoči ni omejena z datumom, sporoča Muharemi.

»Zmeraj bi rad pomagal,« pove.

Vsi, ki bi vam ponujena pomoč prišla prav, se mu lahko kadarkoli oglasite na Facebook ali na telefonsko številko, pa se boste dogovorili o prevzemu hrane. Prav tako lahko o njegovi gesti poveste ljudem, za katere mislite, da bi jim pomagalo.

»Stopimo skupaj in združimo srca da nahranimo čim več lačnih želodčkov,« še zapiše v svoji objavi.

Na Ptuju že 17 let

Beki Kebab je lokal s hitro prehrano, ki na Ptuju že 17 let prodaja kebabe in je med Ptujčani dobro poznan.

S prodajo kebabov je takrat tukaj začel oče Shefik Muharemija, Shefik pa zdaj nadaljuje družinsko tradicijo.

Komentarji (2)

Slim (ni preverjeno)

Bravo! Zelo pohvalno!

Sergej 22 (ni preverjeno)

Ni važno kdo si samo vero izključi pa si dobrodošel med nami

Starejše novice