Foto: Nepremicnine.net
Pred kratkim smo pregledali najcenejše nepremičnine v Podravju, zdaj pa smo poiskali še nekaj najdražjih in najbolj luksuznih nepremičnin našega konca.

Cene nepremičnin še vedno rastejo in, kot kaže, temu še lep čas ne bo konca. Pregledali smo stanje nepremičnin v Podravju in tokrat izbrali nekaj najdražjih.

Pohorska hiša s teniškim igriščem

Nahaja se v Lovrencu na Pohorju in je bila zgrajena leta 1810 in adaptirana leta 2007. Ima površino 293 kvadratnih metrov ter stoji na zemljišču, ki meri 6487 kvadratnih metrov, na katerem stoji še gospodarsko poslopje. Posebnost nepremičnine je, da na njej stojijo teniško igrišče in dva bazena.

Za hišo, dva bazena in teniško igrišče boste odšteli 820.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Arhitekturno dovršena hiša pod Piramido

Stavba je bila zgrajena leta 1995 in ima površino 421,1 kvadratnega metra, stoji pa na 650 kvadratnih metrov veliki parceli. Arhitekturno dovršena hiša vas bo očarala s svojimi velikimi steklenimi površinami, obilica naravne svetlobe pa ustvarja prijetno atmosfero. 

Okolica hiše je pravi raj miru, saj je obdana z bujnim zelenjem, nasadi grmovnic, dreves in cvetlic, kar zagotavlja popolno zasebnost.

Ta nepremičnina vas bo stala 899.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Hiša ob zelenem pasu Pohorja

Hiša stoji v Zgornjem Radvanju ob zelenem pasu vznožja Pohorja in je bila zgrajena leta 2010 in adaptirana leta 2018. Površina njenih prostorov meri 306,6 kvadratnega metra pripada pa ji še 609 kvadratnih metrov zemljišča. 

Zgrajena je po načelih sončne arhitekture, ki poskrbi za izredno svetel in prijeten ambient.

Zanjo lastnik zahteva 899.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Vila Hoče te hoče

Vila se nahaja v Zgornjih Hočah in je bila zgrajena leta 2018. Hiša z notranjo površino 730 kvadratnih metrov leži na zemljišču, velikem 4654 kvadratnih metrov

Zasnovana je za prijetno in udobno bivanje večje družine, lokacija pa zagotavlja popolno privatnost.

Za to nepremičnino boste odšteli 1.050.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net
Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

Energetsko najbolj učinkovita stavba na svetu

Hiša se nahaja v Zgornjem Radvanju pod Pohorjem in je bila zgrajena leta 2016 po principu Primius, kar pomeni, da je stavba ekstremno energetsko varčna. Notranjost hiše meri 300 kvadratnih metrov in leži na zemljišču, ki meri 579 kvadratnih metrov.

Hiša se odlikuje po funkcionalni razporeditvi prostorov, udobnosti in inovativni izolaciji. V prvem nadstropju ima tudi veliko teraso z vgrajenim bazenom.

Zanjo na portalu zahtevajo 1.100.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Vila s stolpičem v središču Maribora

Vila je v centru Maribora, natančneje pod Kalvarijo, je bila zgrajena leta 1901 in je bila popolnoma obnovljena natanko sto let kasneje, leta 2001. Sama stavba ima 449 kvadratnih metrov površine, pripada pa ji še 948 kvadratnih metrov zemljišča. 

Gre se za klasično grajeno meščansko vilo, ki se od ostalih razlikuje v tem, da ima stolpič.

Vila s stolpičem vas bo stala 1.177.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Veliko zemljišče, dve hiši in gospodarsko poslopje

Celotno poslopje v Grušovi pri Malečniku je bilo zgrajeno leta 1987. Posestvo vsebuje dve hiši in veliko gospodarsko skladišče ima skupno notranjo površino 1587,5 kvadratnega metra, zraven pa spada še 92.237 kvadratnih metrov oziroma nekaj manj kot deset hektarjev zemljišča. 

Del zemljišča je kmetijski, del pa pokriva dislociran gozd.

Lastnik za nepremičnino zahteva 1.199.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Studenška vila

Trenutno najdražja hiša na portalu, ampak z razlogom. Hiša oziroma vila je bila zgrajena leta 2007 in obsega 607,4 kvadratnega metra površine, pripada pa ji še 2109 kvadratnih metrov zemljišča in je v mestni četrti Studenci v Mariboru.

Zgrajena je bila pod konceptom odprtega prostora z zastekljenim atrijem, po individualnih željah in potrebah naročnika ter zasnovana in projektirana s strani priznanega arhitekta Iva Goropevška.

Zanjo boste odšteli kar 1.350.000 evrov, več na tej povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Komentarji (1)

ARČEJ MARTON (ni preverjeno)

Kak je te to? Grša kak je hiša, dražja je...?

Starejše novice