San Simon resort – mediteranski raj v Izoli.

Bolj ko se bliža pomlad, bolj prijetni so dnevi na Obali! Pomahajte tudi vi zimi v slovo z obiskom San Simon resorta v Izoli, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

V tem mediteranskem raju vas poleg bazena z ogrevano morsko vodo v Hotelu Haliaetum in pomirjujočih razgledov na neskončno modrino čaka tudi obilica možnosti za aktivnost na svežem morskem zraku in wellness tretmaji obogateni z lokalnimi zelišči in soljo.

Preglejte ugodne ponudbe in izberite tisto, ki bo izpolnila vse vaše želje za nepozaben oddih na Obali. Da bo vaša rezervacija kar se da brezskrbna, vam ponujamo možnost brezplačne odpovedi in premika termina  ter epidemiološko garancijo  s 100-odstotno brezplačno odpovedjo glede na epidemiološko stanje. Seveda pa lahko unovčite tudi turistične bone

Zimski oddih po ugodni ceni 

Izkoristite posebno ponudbo za zimski oddih, v katerem lahko že za 46 evrov na osebo na noč doživite zimsko morsko pravljico v prenovljenem štirizvezdičnem Hotelu Haliaetum****. Poleg polpenziona se boste lahko neomejeno razvajali tudi v ogrevani morski vodi hotelskega bazena.

Družine se boste razveselile tudi posebne ugodnosti v obliki brezplačnega bivanja enega otroka do 15. leta!

HaliaetumV bazenu Hotela Haliaetum vas čaka ogrevana morska voda.

Zimski spa paket z vključenim razvajanjem v savnah 

Pogrejte se v toplem objemu majhnih pozornosti v San Simon resortu. Blagodejna morska klima, topla skodelica čaja s pogledom na sončni zahod in skok v bazen z ogrevano morsko vodo – vse to so pozornosti, ki ustvarijo popolno razvajanje.

Temu prištejte še dvakratni dvourni brezplačni obisk savne in že je pred vami sproščujoč oddih le korak do morja.

MirtaPogrejte se v svetu savn v Wellness centru Mirta.

Ugodnosti za počitnice z družino 

Podajte se zimskim dogodivščinam naproti in preživite zimske počitnice z družino ob morju.

Raziskujte zaledje obale in skrivnostno Istro, prepustite se ustvarjanju naše animacijske skupine, zvečer pa skočite v ogrevano morsko vodo v Hotelu Haliaetum ali do savn  v Wellness centru Mirta.

Nepozaben družinski oddih že za 63 evrov na osebo na noč v družinski sobi s polpenzionom in dvema otrokoma do 15. leta brezplačno!

HaliaetumDružinske sobe v Hotelu Haliaetum skrivajo presenečenja za vse člane družine.

Rezervirajte si poletni oddih in izkoristite desetodstotni First minute popust

Nikoli ni prezgodaj za kovanje načrtov za nepozabno poletje. Že zdaj rezervirajte svoj najljubši termin med poletnimi počitnicami in izkoristite desetodstotni First Minute popust za namestitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo, prostim vstopom v notranji bazen z morsko vodo v Hotelu Haliaetum in vstopom na hotelsko plažo, kjer bo otroke zagotovo navdušil velik tobogan.

Popust velja za zgodnje rezervacije do 31. marca 2022 za bivanje med 23. junijem 2022 in 18. septembrom 2022.

ToboganPoleti vas na plaži San Simon resorta čaka zabavni tobogan, ki bo navdušil vse člane družine. 

Posebna ponudba za seniorje 

Posebej za seniorje smo pripravili paket Zlata leta, v katerem lahko izbirate med različnimi tipi sob, v pakete pa je poleg nočitve že vključen polpenzion, neomejeno kopanje v toplem bazenu in vstop v savne. Vse to po dostopni ceni!

V paketu so tudi dnevne vodene aktivnosti z našimi animatorji. Dobre volje tako zagotovo ne bo zmanjkalo! 

Odkrijte skrivnosti Izole 

San Simon resort svoj karakter črpa iz bližnjega obmorskega mesteca Izola, ki je vedno živahno, veselo in v pogonu.

Obiščite Hišo morja Izolana in se podajte na iskanje skritega zaklada s svojimi najmlajšimi ali s posebno aplikacijo odkrijte pozabljeno Izolsko skrivnost na ulicah tega očarljivega mesta. 

Izola
 

Starejše novice