Vir: Facebook stran Brata Malek, športno - cirkuško društvo Eleja
Brata Malek in Športno-cirkuško društvo Eleja vabijo na brezplačni dogodek Cirkus na kolesih.

Kot lahko preberemo na spletu je Športno-cirkuško društvo Eleja prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje fizičnih oseb, ljubiteljev športa, kulture, ustvarjalnosti in rekreacije.

Društvo je bilo ustanovljeno z namenom ohranjanja telesne in miselne kondicije skozi druženje in zabavo ob aktivnostih, kot so pohodi, kolesarjenje, vodne aktivnosti, ustvarjalne delavnice, žongliranje, miselno ustvarjanje in razvoj motoričnih sposobnosti. Bratoma Malek in drugim članom ekipe to na Ptuju in v okolici odlično uspeva.

Pomlad je za Cirkus na kolesih

Športno-cirkuško društvo Eleja je pomlad izkoristilo za organizacijo Cirkusa na kolesih. En dogodek v sklopu so izvedli v nedeljo, v parku Turnišče. Dogodek je bil brezplačen in je privabil veliko otrok ter staršev.

Na svojem Facebook profilu so zapisali: »Ponovno smo se družili in zabavali v parku Turnišče v sklopu projekta Cirkus na kolesih, ki ga pripravljamo animatorji in animatorke iz brata Malek, športno – cirkuško društvo Eleja. Tokrat smo se preizkušali v obvladovanju žonglerskih kijev in rokovanju z žonglerskimi žogicami, metanju nožev v tarčo in balinanju z žogicami. Hvala vsem, ki prihajate. Fajn je bilo!«

Vabljeni na še tri dogodke

Brezplačni dogodek Cirkus na kolesih se bo odvil še trikrat na treh različnih lokacijah. Brata Malek in Športno-cirkuško društvo Eleja vabijo 28. aprila v Sončni park Ptuj, 12. maja v Mestni park Ptuj in 26. maja v Ljudski vrt Ptuj.

Dogodki se bodo odvijali v dopoldanskem času, od 10. do 12. ure.

Starejše novice