Slika je simbolična.
Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj na Ptuju in v okolici. To je pet najdražjih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Obnovljeno staromeščansko stanovanje v središču Ptuja za 160 tisočakov

V samem središču Ptuja se prodaja popolnoma obnovljeno staromeščansko stanovanje, ki meri 93 kvadratnih metrov. 

Gre za trisobno stanovanje, ki ima tudi teraso. Ogrevanje je urejeno na plinsko peč.

Dvosobno stanovanje za 113 tisoč evrov

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta v mestnem središču. Zgrajeno je bilo leta 1961, leta 2016 pa deležno popolne obnove. Stanovanje se prodaja z vso opremo.

Za vhodnimi vrati je hodnik, kjer je na levo ena soba in kopalnica s straniščem, naravnost kuhinja z jedilnico in sončnim dnevnim prostorom, na desno pa spalnica. Na celotnem objektu je bila narejena temeljita energetska sanacija.

Trisobno stanovanje z lepim razgledom je lahko vaše za 110 tisočakov

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju objekta, ki je bil zgrajen leta 1985. Stanovanje ima balkon, od koder je čudovit razgled na Ptujski grad. 

Na objektu je bila v letu 2009 zamenjana strešna kritina, fasada je izolacijska, stanovanje pa je dodatno izolirano na površinah, ki mejijo na neogrevane prostore. Parkiranje je možno pred objektom.

Za 103 tisočake naprodaj obnovljeno meščansko stanovanje

Na Ptuju, v starem delu mesta, je naprodaj popolnoma obnovljeno in opremljeno meščansko stanovanje. Trisobno stanovanje se nahaja v prvem nadstropju meščanske hiše, zgrajene leta 1634.

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2008 in je pod spomeniškim varstvom. Stanovanju pripada še shramba ter v pritličju urejen prostor, primeren za delavnico ali pisarno.

Obnovljeno trisobno stanovanje v mestnem središču za 100 tisoč evrov

V starem mestnem jedru Ptuja je v drugem nadstropju poslovno-stanovanjske stavbe iz leta 1820, naprodaj trisobno stanovanje, velikosti 116,4 kvadratne metre. Stanovanje se prodaja opremljeno. 

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2005 in je zanimiva kombinacija sodobnega s pridihom preteklosti. Leta 2012 je bilo v celoti obnovljeno ostrešje in pročelje hiše. Tako, kot vse hiše v mestnem središču, je tudi ta pod spomeniškim varstvom.

Starejše novice