Na uredništvo Ptujinfo se je obrnila ogorčena bralka. Posredovala je posnetek neznanega moškega, ki naj bi danes pri ptujski Osnovni šoli Mladika iz parka opazoval otroke in se samozadovoljeval.

Neznani moški, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po pričevanju bralke skrival v bližnjem parku in opazoval otroke v varstvu v ptujski Osnovni šoli Mladika, ob tem pa je razkazoval spolni ud in samozadovoljeval. Iz posnetka, ki ga je uredništvu Ptujinfo posredovala omenjena bralka, je razvidno, kako se je moški pred avtorico posnetka, zakril in izmikal.

Jezna domačinka je moškega, domnevnega prestopnika, verbalno napadla, saj naj bi se pred tem razkazoval tudi njej. S sočnimi besedami ga je pregnala, v svojem besu pa odšla tudi do vzgojiteljice, ki je skrbela za otroke in ji pokazala posnetek.

Neznanec je po besedah bralke star med 40 in 50 let, ima sivo črne lase, je neobrit in ima očala z dioptrijo.

Policija incidenta ne obravnava

Moškega, ki naj bi se samozadovoljeval pred očmi otrok, je po pričevanju razjarjene domačinke opazilo že več Ptujčanov, a dogodka na veliko presenečenje ni nihče prijavil policiji.

Na Policijski upravi Maribor so nam namreč potrdili, da njihovi ptujski kolegi v zadnjih dneh niso obravnavali nobene tovrstne prijave.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

sandra (nepreverjen)

Bravo Ptujčanka!!!!

Majkkaba (nepreverjen)

Zalostno jaz sem jih prejsni ponedeljek kljicala ker sem istega moskega vidla in jim ga tudi opisala! Policist je reko da bodo sli preverit zdaj pa napisejo da ni blo nic javleno sram jih naj bo!

Eva (nepreverjen)

Policija tak nikoli ni nic kriva. Sicer pa majo pomembnejse delo, merjenje hitrosti.

In reply to by Majkkaba (nepreverjen)

Hans (nepreverjen)

Folk, ujet ga, nic policije, prefukat do amena in tolk v jajca zbrcat, da se ga s tem kastrira.

Starejše novice