Foto: Instagram profil Britney Spears
Svetovno znana pevka Britney Spears je na družbenem omrežju Instagram v zadnjem času delila številne kočljive fotografije svojega golega telesa.

Pevka Britney Spears se je po 13 letih rešila očetovega skrbništva nad njenim zasebnim življenjem, kariero in denarjem, nato pa se zaročila s Samom Asharijem.

Spears pa je v zadnjem času s sledilci na družbenem omrežju Instagram delila več fotografij svojega golega telesa, na katerih si recimo prsi pokriva z rokami, spolovilo pa je pokrito zgolj z drobnim emotikonom. 

Številni oboževalci in drugi uporabniki družbenih omrežij se zato sprašujejo, kaj se z njo dogaja, na več objavljenih fotografijah je videti tudi, kot da je slavna pevka pod vplivom (prepovedanih) opojnih substanc.

Oboževalci zaskrbljeni

Oboževalci se v komentarjih med drugim sprašujejo, kaj se dogaja s priljubljeno pevko, nekateri med njimi pa so izpostavili tudi: 

»Zakaj, Britney? Si pomislila na svoje otroke?«

Nekateri so pevki celo predlagali, naj s fotografijami svojega golega telesa začne služiti: »Naredi profil na portalu OnlyFans, Britney, in s slikami začni služiti.«

Vrača se na odre

Spears je zadnji album posnela leta 2016. Po šestih letih pa se pevka uradno vrača v glasbeni svet z novo skladbo Hold Me Closer, ki jo je posnela skupaj z legendarnim Eltonom Johnom.

Skladba naj bi izšla konec meseca avgusta.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

tanja flaškon (nepreverjen)

leiko bi jo zaposlili na občuni

Starejše novice