Slika je simbolična.
Se še spomnite legendarnih koncertov? Po šestih letih zatišja se nam na Snežnem stadionu v Mariboru obeta pravi nostalgičen pop rock spektakel.

Rezervirajte si 25. maj 2024, kajti pod Pohorjem v neposredni bližini hotela Arena 4* se bo odvijala odlična celovečerna zabava. 

S svojimi večnimi hiti vas bodo v celovečernem programu navduševali kar trije vrhunski izvajalci: Minea, Lana Jurčević in Leteći odred.

Minea prihaja v Maribor prvič s svojim bendom. Je ena izmed najbolj prepoznavnih pevk celotnega Balkana, njene pesmi, kot so 'Rano', 'Lasta, lastavica' in 'Bit če bolje', pa so večne uspešnice, ki jih vsi poznamo. S svojim glasom in stasom navdušuje že 29. let tako doma kot v tujini. 

Mnogokrat je bila nagrajena na številnih velikih festivalih, njeni albumi pa so dosegli večkratne platinaste in zlate naklade. Pred nekaj leti je nastopila v razprodanih Stožicah, letos februarja pa v areni Zagreb pred kar 12.000 obiskovalci. Trenutno je sodnica v zelo priljubljeni hrvaški oddaji Tvoje lice zvuči poznato.

Lana Jurčević ustvarja kot glasbenica že od leta 2003. Njene največje uspešnice so 'Prava ljubav', 'Odlaziš' in 'Ludo ljeto', ki so jo uvrstile med eno večjih zvezd v regiji. 

V svoji glasbeni karieri je izdala pet studijskih albumov. Številne uspešnice so se uvrstile na vrhove lestvic, svoj pevski talent pa je že dokazala tudi s koncertnimi nastopi na skoraj vseh celinah. 

Na Youtubu je presegla že 100 milijonov ogledov, na socialnih omrežjih pa ima več kot 850.000 sledilcev. Ima tudi zelo uspešno kozmetično linijo La Piel. Nastop na Snežnem stadionu bo eden izmed njenih prvih nastopov po rojstvu njene hčerke.

Leteći odred

Hrvaško pop rock skupino je leta 1992 odkril in podprl Husein Hasanefendić - Hus, priznani vodja Parnega valjaka. Do leta 2020 so izdali skupno trinajst albumov. 

O njihovi priljubljenosti priča odlična prodaja albumov, več zlatih in srebrnih prodajnih naklad ter trikrat napolnjena dvorana Dom športov v Zagrebu. Na Snežnem stadionu boste lahko skupaj z njimi zapeli največje ex-yugo rock hite, med drugimi 'Sanjao sam moju Ružico', 'Studeni', 'Od prevlake do Dunava' in 'Hej lutko, lutkice'.

Še samo nekaj tednov nas loči do našega druženja pod Pohorjem. Vzemite s seboj svoje prijatelje in se pripravite na najboljše glasbene ritme in noro zabavo. 

Se vidimo!

Vstopnice so že na voljo. Poiščete jih lahko na Petrolih, črpalkah Shell, Trafikah 3DVA, kioskih Delo Prodaja, trgovinah Bigbang in ostalih prodajnih mestih Mojekarte.si. Ali na spletu na strani Mojekarte.si ter na Slovenia Events.

Predprodajna cena: 12 evrov.
Cena na dan dogodka: 15 evrov.

Prireditev bo v vsakem vremenu.

Starejše novice