Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 4. marca 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Samoumevno je, da se danes uglasite z naprednimi idejami in možnimi področji za izboljšave, dragi oven. Lahko ste seznanjeni z vznemirljivimi novicami ali razkritji, po možnosti o poslu ali denarju.

Morda boste slišali za nekaj prej skritega, kar vam pomaga zagnati miselne procese. Odprtost prinaša nagrade pod trenutnimi tranziti. Današnji dan je močan za razlikovanje med čisto intuicijo in vznemirjenji. V zvezi s poslovnimi ali finančnimi zadevami lahko pride do inovativnih spoznanj in dogodkov ali nenavadnih dogodkov.

Vaša smer se lahko zdaj nekoliko spremeni zaradi idej ali novic, ki vam prihajajo danes. Čeprav velik del vas te dni deluje na nizki ravni, je vaš um danes zaposlen in povezan.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Z današnjim tranzitom Merkurja in Urana ste odprti za nove ideje, dragi bik. Ta tranzit spodbuja in nagrajuje odprte misli. Pravi čas je, da se poigrate z idejami, preden jih udejanjite in posvetite posebno pozornost idejam, za katere se zdi, da se vam porodijo kar naenkrat – dan je zanimivega sinhronizma ali presenečenja.

Inovativne nove ideje, sanje in možnosti lahko zdaj močno vplivajo. Ustvarjalno razmišljanje se lahko pojavi, ko se sprostite svojemu umu. Iščite prijatelje in skupinske dejavnosti za priložnosti za druženje, z Merkurjem v vašem sektorju prijateljev, omrežij in sodelovanja.

Koristen pogovor, povabilo ali novica lahko pomembno vpliva in je lahko prijetno presenečenje! Zdi se, da je pred vami veliko možnosti in dobre energije, da se malo sprostite, pomagate pri razstrupljanju in opuščanju nakopičenega stresa.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnji tranziti vas psihično vznemirjajo in spodbujajo nove ideje, dragi dvojčki. Morda se boste odločili za reševanje zamer, ko na težave gledate z nekoliko odmaknjene perspektive z Merkurjem in Uranom, ki vplivata na dan.

Prav tako je odličen čas, da se bolje informirate, saj je vaš um odprt in krožijo zanimive ideje. Pri sprejemanju odločitev, zlasti tistih, ki so povezane s kariero, življenjsko usmeritvijo ali odnosi z javnostmi, poslušajte svoj instinkt.

Lahko dobite odlične ideje ali pa rešite dolgoletno težavo. V svoje delo ali udejstvovanje vnašate iznajdljivost in edinstven vpogled, za kar boste morda prejeli zasluge! Dober pogled na skrite plasti situacije, projekta ali osebe je lahko nagrajujoč.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Morda boste danes priznali občutke, ki ste se jim izogibali, dragi rak, morda zato, ker ste se tako malo oddaljili od zadev. Z zdaj aktivnim aspektom Merkur-Uran vidite veliko možnosti, kar se vam zdi prej odlično kot ogromno.

To je dober čas za nove ideje in snovanje novih načrtov, prijateljstva pa so spodbudna in živahna. Mreženje lahko vodi do koristnih in prijetnih odkritij. Mešanje je zdaj lahko osvežujoče. Kljub temu je dan naklonjen tudi dejavnostim, ki se vrtijo okoli počitka, časa za razmislek ali globoko razmišljanje, raziskovanja in raziskovanja ter prostovoljnega dela.

Raztezanje uma na katerem koli od teh področij je lahko koristno. Kasneje danes se Luna premakne v vaš partnerski sektor in izpostavlja potrebe vašega odnosa. To je dobro obdobje za razmislek o drugih perspektivah.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Tranziti danes lahko ustvarijo dobre priložnosti za komunikacijo in povezovanje z drugimi, dragi lev. V teh dneh se lažje in bolj naravno povežete s svojo intuicijo in danes je idealen čas za začetek pogovorov o kočljivi temi.

Poslovne in karierne zadeve se lahko izboljšajo z raziskavami in odkritji. Medtem ko danes lažje dobite podporo, uživate tudi v neodvisnosti in malo odmaknjenosti, da lahko bolje pridobite nekaj perspektive.

Današnji dan lahko vsebuje precej nenadne prebliske navdiha in čudovit občutek je teči s to pozitivno, v prihodnost usmerjeno energijo.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnji tranziti vam omogočajo, da se posvetujete z drugimi, povečate svoje razumevanje posebne osebe v svojem življenju ali pripravite drzne nove zamisli za prihodnost, draga devica.

Interakcije z ljudmi, ki so vam blizu, so danes lahko animirane in spodbudne. Pogovori so osvežujoče odprti, iskreni in razkrivajoči. Čas je, da se naučite ali naučite nekaj novega. Navdih boste morda dobili pri eksperimentiranju z alternativnimi ali nenavadnimi dejavnostmi.

Če se le malo ločite od situacije, se stvari lahko pozitivno zavrtijo. Delo, dolžnosti ali rutine lahko prav tako uspevajo z vašo povečano motivacijo. Drugi morda pričakujejo, da boste prevzeli vodstvo, in to je zdaj bolj naravno kot običajno.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Prebliski vpogledov lahko popestrijo dan, draga tehtnica, in dobro je biti malo spontan ali uživati ​​v mentalni osvežitvi. Današnje energije so potencialno idealne za razčiščevanje ali sprostitev napetosti.

Pridobite lahko dragocene vpoglede ali odkritja o zdravju, delu, navadah in rutinskih zadevah. Vaše razmišljanje je pred časom in vaš um vas lahko danes popelje na nenavadne kraje. Morda se zlahka otresete manjših življenjskih nevšečnosti in izzivov in počutite se odlično, če to počnete.

Uživate lahko v pozitivnih vibracijah med opravljanjem vsakodnevnih rutin ali pri delu. Prijetna presenečenja lahko obkrožajo intimne odnose ali navezanosti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Z Merkurjem in Uranom, ki se danes harmonizirata v vaših sektorjih odnosov, dragi škorpijon, se lahko pojavi medsebojno razumevanje ali pa lahko izstopajo spodbudni pogovori.

Lahko se vam tudi porodi nov razburljiv načrt ali ideja. Um se danes odpira novim možnostim, ki vam lahko pomagajo pri reševanju težav. Razvoj s posebno osebo v vašem življenju lahko spodbudi spremembo, lahko pa je tudi zelo dobrodošel. Možno je, da drug drugemu zaključujeta stavke.

Hitreje lahko vidite bistvo težave ali se osredotočite na bližnjico ali posebno metodo. Nevihta možganov je danes še posebej zadovoljujoča, vendar se tudi hitro odzovete in stvari odločate intuitivno.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Danes ste lahko zaposleni doma ali z družino ali uživate v svobodnejših, bolj sprejemajočih odnosih s pomembnimi ljudmi v vašem življenju, dragi strelec. Morda vlagate več časa ali energije v pomoč drugim in poskrbite, da stvari v vašem osebnem življenju tečejo gladko.

Lahko pride do prijetne razvedrila ali odgovora na vprašanje, zaradi katerega se boste počutili močnejše in samozavestnejše. Počutite se prijazno in morda iščete povratne informacije od nekoga posebnega. Na srečo drugi sodelujejo. Delo in navade trenutno zahtevajo inovativen pristop, želja po spremembah pa je močna.

Ideje za to se lahko pojavijo že danes in so čudovito edinstvene. Biti odprt in prijazen do družine je zdaj lahko nagrajujoče, ali pa pristopate k svojim interakcijam na nov, svež način.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes ste v idealnem položaju, da naredite popis svojih občutkov in se povežete s svojimi potrebami, dragi kozorog. Hkrati je dober dan za miselna raziskovanja in osvežitev.

Današnje energije so močne za navdih in morda odkrivanje potreb ali želja, ki jih prej niste priznali. Ljudi privlači vaš edinstven pogled in morda boste drugim dali edinstvene smernice.

Danes so lahko v ospredju odkriti in iskreni pogovori. Učna prizadevanja prinašajo veselje in lahko se odprejo komunikacijski kanali. Novice iz ljubezni so lahko prijetno nepričakovane. Morda boste druge presenetili s svojim edinstvenim stališčem ali duhovitostjo.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Tranziti danes še posebej spodbujajo in podpirajo samoizražanje ali usmerjanje vaše mentalne energije v produktivne, zadovoljujoče dejavnosti, dragi vodnar. Zamisli, ki si jih danes delite, bi se lahko zdele še posebej osvežujoče, in to morda bolj velja za denar, družino, gospodinjstvo ali praktične zadeve.

Z Merkurjevim sekstilom proti Uranu lahko svobodno razmišljanje in razmišljanje vodita v ustvarjalna mesta. Danes se lahko pojavijo napredne ideje o tem, kako se počutiti bolj varno ali udobno. Odprto in iskreno vzdušje z ljubljenimi lahko spodbudi presenetljive, a tudi zdrave pogovore, sodelovanje in rešitve težav.

Danes lahko pridete do zanimivih zaključkov in idej. Prav tako ste v dobri formi za izboljšave doma, zanimive nakupe ter odkrivanje novih okusov in zanimanj. Če se za urok ločite od situacije, vam lahko pomaga pridobiti novo perspektivo.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnji tranziti vam pomagajo izkoristiti vašo višjo zavest in prinesejo nekaj navdiha v vaš svet, drage ribi. To je dan povečane vizije in pozitivnosti.

Želite izboljšati, napredovati in racionalizirati. Lahko se odprejo vznemirljive nove poti za izražanje, premikanje ali povezovanje. Lahko se pojavi priložnost, da uživate v pogovorih o stvareh, ki vas resnično zanimajo. Po drugi strani pa navezujete dragocene povezave ali pa boste morda prejeli povabilo.

Uporaba moči besed za privabljanje tega, kar želite, ali za spodbujanje vaših interesov vam trenutno najbolj ustreza. Čas je, da občutite boljši odnos z drugimi in cenite lahkoten, neprisiljen pretok energije okoli vas.

Starejše novice