Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 15. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Z današnjim manjšim izzivom Sonce-Venera želi del vas ohraniti lahkotnost in zračnost, dragi oven, medtem ko druga stran jemlje stvari malo bolj resno. To neskladje lahko povzroči neodločnost ali morda napete interakcije, pri čemer so nesporazumi verjetnejši kot običajno. 

Prisotna je lahko težnja po sprejemanju slabih odločitev, saj se lahko počutite mentalno leni ali nejasni glede podrobnosti. Medtem ko so vaši nameni dobri in morda veliki, ko gre za učenje novih stvari in razširitev razmišljanja, del vas želi ohraniti stvari preproste, nezapletene in znane. 

Čas je morda zamuden, nakupi pa zaenkrat morda nespametni ali prenagljeni. Morda bo težko natančno določiti, kaj vas moti. Vendar pa je nejasno nezadovoljstvo, ki ga čutite, začasno; iz tega lahko zelo dobro odkrijete nove ideje ali zanimanja. Morda se z nekom povežete tudi prek svojih vrednot in prepričanj.
 

Bik

20. april - 20. maj

Danes lahko pride čas, ko se počutite razpeti med poslom in užitkom, dragi bik. Vaša pozornost je razdeljena - ali vas odnosi odvračajo od dela ali pa v odnosih niste povsem prisotni, ker razmišljate o svojem delu ali dolžnostih! 

V resnici so te dni na obeh področjih življenja močne in imate vsa orodja, da obema uspeš. Bodite pozorni na to, da se strinjate z nečim samo zato, da težava začasno izgine. Mamljivo je, vendar ne pozabite, da si s tem izposodite svojo prihodnost. 

Morda boste pod pritiskom, da sprejmete odločitev, za katero niste pripravljeni ali za katero nimate ustreznih informacij. Pretirano razmišljanje o stvareh ne pomaga, vendar lahko traja nekaj časa, da to ugotovimo! 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Danes je lahko nekaj neodločnosti, dragi dvojčki, toda odlašanje s sklepom bi vam lahko šlo v prid. Sonce v vašem sektorju dela in rutine vas je v zadnjih tednih pozvalo, da izpolnite svoje odgovornosti in izboljšate svojo učinkovitost. Po drugi strani pa imate Venero v svojem sektorju ustvarjalnosti, ljubezni in igre, ki vas spodbuja, da uživate! 

Večino časa lahko oboje razdelite ali združite brez težav, vendar se ti pogoni zdaj spopadajo, zaradi česar se počutite nekoliko napeti. V idealnem primeru vas to nezadovoljstvo motivira za iskanje kreativnih rešitev. 

Na drugi ravni lahko današnji dan prinese občutek olajšanja ali sprostitve prek prijateljev ali partnerstva. Družbeno je lahko večja svoboda in bolj lahkotno izražanje. Kljub temu upoštevajte bitko med svojo glavo in srcem, saj tisto, kar pride iz vas, morda ni tisto, kar ste nameravali.

Rak

21. junij - 22. julij

Današnji tranziti ne dajejo vedno preprostih odločitev, dragi rak, vendar se lahko najde nekaj prijetnih točk. Sonce trenutno prehaja skozi vaš sektor veselja in užitka, medtem ko se Venera premika skozi sektor doma in družine v vaši sončni karti. 

Po eni strani uživate v tišini; na drugi pa iščete več interakcije, spontanosti in povratnih informacij. Ti nagoni se danes včasih spopadejo, zaradi česar se počutite nekoliko razdvojeni in neodločeni ali morda napeti. 

Poskusite si ne izposojati od prihodnosti tako, da obljubljate ali odlagate nekaj, kar vas bo na koncu stalo. Morda boste ugotovili, da opustitev pritiska, da pridete do zaključka ali odločitve, izboljša vse. Podrobnosti morda niso jasne, vendar se zdi, da je širša slika zapolnjena.

Lev

23. julij - 22. avgust

Luna danes nadaljuje svoj tranzit vašega ustvarjalnega sektorja, dragi lev, vi pa hrepenite po pozornosti in interakciji. Čeprav ste navdušeni, morda ne posvečate veliko pozornosti pomembnim podrobnostim. 

Sonce in Venera predstavljata manjši izziv, ki vplivata na prvo polovico današnjega dne in lahko se počutite razpeti med vašo željo, da bi stvari vzeli enostavno, in vašo radovednostjo, ki vas spodbuja, da se lotite projektov in dejavnosti. 

Ta vidik lahko vodi tudi do nekaterih nesporazumov z drugimi. Prizadevajte si po svojih najboljših močeh dobro razdeliti svoj čas. Pozneje danes ni lažje sprejemati odločitev. Igriv ali sproščen pogovor morda ne deluje dobro v poklicnem ali javnem okolju, kar vodi v nesporazume.

Devica

23. avgust - 22. september

Današnji tranziti prinašajo nekaj prijetnosti, a tudi neodločnosti, draga devica. Glede na to, da sta Sonce in Venera danes v manjšem spopadu, se lahko počutite razpeti med vašo resnično željo, da stvari ostanejo preproste in varne, ter vašo močno radovednostjo, ki vas poziva, da raziščete svoje možnosti.

 Bodite pozorni na sladkosnede, impulzivne nakupe, nenadne želje ali druge manifestacije nezadovoljstva. Prizadevajte si najti bolj ustvarjalne načine za zadovoljitev svojih različnih potreb. 

Ko dan napreduje, boste morda želeli rešiti težavo ali se osredotočiti na določen projekt, vendar vam nemir preprečuje, da bi se osredotočili na trenutno nalogo. Drugi lahko povsem nepričakovano izpodbijajo vaše razmišljanje o zadevi.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Ker Luna preživi še en dan v vašem komunikacijskem sektorju, draga tehtnica, boste morda danes diskriminatorni, ko gre za samoizražanje. Te dni vas sončni tranzit vašega sektorja virov spodbuja, da se posvetite svojim praktičnim zadevam, kar vzbuja željo po večji predvidljivosti v vašem življenju. 

Po drugi strani pa Venera v vašem znamenju želi, da se izrazite in uživate v bolj spontanem pristopu k svojemu življenju. Seveda se lahko ti različni pogoni včasih spopadejo. Simptom nezadovoljstva je danes lahko nenadno hrepenenje ali impulzivne odločitve, ki bi jih verjetno morali ukrotiti. 

Lahko pa pride do majhnih, a pomembnih prebojev in težite k dejavnostim, ki hranijo vašo željo, da se počutite povezani s svetom okoli sebe. Prispevki drugih lahko razjasnijo vaše stališče, tudi če se ne strinjate – preprosto vas spodbudijo k razmišljanju.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Današnje energije dajejo prednost mirnim dejavnostim in projektom, ki se osredotočajo na gradnjo in razvoj, dragi škorpijon. Iščete sidro. To je pravi čas v mesecu, da se ustalite in ocenite svojo situacijo, preden nadaljujete. 

Kljub temu je danes na določenih mestih lahko prisotno rahlo nezadovoljstvo. Sonce v vašem znamenju vas te dni postavlja v središče pozornosti, medtem ko Venera v vašem sektorju zasebnosti kaže na nekaj umika, neodločnosti ali zadržanosti glede vaših naklonjenosti. 

Medtem ko te različne pogone običajno upravljate precej strokovno, se trenutno spopadajo in lahko oddajate mešane signale ali se počutite nekoliko raztrgani. Neodločnost je verjetna, a začasna. Venera je hkrati podprta in izzvana, kar zaplete občutke. 

Strelec

22. november - 21. december

Luna je ves dan v vašem znamenju in prinaša čustva na površje, dragi strelec. Venera v vašem socialnem sektorju je v teh dneh močna za uživanje v dejavnostih, ki vas osrečujejo ali vam dajejo občutek povezanosti z drugimi. 

Venera se danes sooča z manjšimi izzivi, ki pa lahko zapletejo vaša čustva glede prijatelja ali zasledovanja. Del vas se bo morda raje držal zase ali delal pod radarjem, druga stran vas pa želi sodelovati. Lahko se pojavi tudi nekaj nihanja ali skrbi v zvezi z delom, zdravjem ali urniki. 

Upoštevajte, da danih obljub verjetno ne bo enostavno ali zanimivo izpolniti, ko vas bodo poklicali na nalogo. Toda čeprav je zdaj možna napetost, postajate bolj pozitivni, bolj odmaknjeni. Na srečo je zdajšnja neodločnost začasna in lahko celo odloži odločitev, ki bi morala počakati na najboljše rezultate.

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes je lahko precej tehtanj za in proti, pogajanj in razprav, dragi kozorog. Ne glede na to, kako uživate v miselni vadbi, se zavedajte, da je danes težko vedeti, kaj je v vašem srcu, kar lahko vodi v nesporazume. Na splošno ste z Venero v vaši solarni deseti hiši te dni v dobrem stiku, zlasti s šefi, starešinami in podobnimi. 

Danes se Venera sooča z manjšimi izzivi, ki kažejo na nekaj neodločnosti ali oklevanja. Čeprav se morda borite z mešanimi občutki, je delo za doseganje oprijemljivega cilja verjetno bolj zadovoljivo kot vdajanje muhavosti in hrepenenju. 

Bodite pozorni na to, da boste pozneje prezgodaj govorili, dajali obljube in se zavezali nečemu, kar vam ne bo všeč. Bodite še posebej občutljivi na pretiran optimizem ali pretiravanje v odzivih drugih, ki vas lahko danes zavedejo - stvari ne vidite jasno.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Danes se lahko počutite nekoliko razpeti med delom in užitkom ali delom in učenjem, dragi vodnar. Sonce in Venera tvorita manjši izzivalni aspekt, ki poudarja različne pogone. Po eni strani ste motivirani, da ustvarite, izvedete in dosežete nekaj trdnega. 

Po drugi strani pa ste navdušeni nad učenjem nečesa novega. Zdi se, da nimate dovolj časa, da bi naredili vse, kar želite! Na srečo lahko pridobite prijetno in koristno perspektivo prek poznanstva ali novih informacij, ki vam pridejo na pot. 

Vendar pazite, da ne boste izpadli bolj brezbrižni, kot se dejansko počutite. Prav tako bodite pozorni na prevelika pričakovanja. Lahko pride do pretiravanja ali napačnih informacij, in to je čisto v redu – pravzaprav so to lahko resnične učne izkušnje – če se izogibate prehitrim sklepanjem ali sprejemanju odločitev, ki temeljijo na teh stvareh.

Ribi

19. februar - 20. marec

Danes se lahko počutite razdvojene med izražanjem sebe in ohranjanjem svojih opažanj zase, drage ribi, kar vas lahko začasno drži ali spravi v stanje negotovosti. Lahko vodi tudi do prekomernega razvajanja. Bodite pozorni na to, vendar pazite, da ne spregledate drugih priložnosti dneva. 

Odločitve, sprejete zdaj, lahko temeljijo na napačnih informacijah ali dramatičnih opažanjih. Prehitro govorjenje ali obljubljanje nečesa se lahko izjalovi. V teh dneh kar nekaj razmišljate o uspešnosti, dolgoročnih ciljih in načrtih ter priznanju. Danes lahko prihajajo neustrezne informacije ali novice, ki le malo izkrivljajo dojemanje. 

Naključni komentarji so lahko vzeti iz konteksta ali bolj resni, kot je bilo predvideno. Prizadevajte si, kolikor je le mogoče, opustiti pretirano razmišljanje. Če imate preveč žog v zraku, vam to lahko prepreči, da bi sledili bolj zadovoljivi misli ali projektu. Popustite, če stvari zdaj ne klikajo.

Starejše novice