Slika je simbolična.
Ptujski policisti so med preteklim koncem tedna obravnavali več pomembnih dogodkov.

V petek, 1. septembra, so na Ptuju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo s pobegom. Neznanec je zaradi nepravilnega premika trčil v parkirano vozilo, nato odpeljal s kraja. Sledi zbiranje obvestil za neznanim voznikom. 

V Skorbi so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, ki jo je povzročil voznik traktorja, ki je zaradi nepravilne strani vožnje s traktorskim priključkom, ki je presegal širino traktorja, trčil v drugo vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. 

V Jiršovcih so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je neznanec namerno poškodoval ključavnico na podboju vrat. Zadevo bodo zaključili s poročilom na ptujsko tožilstvo. 

V podjetju v Kidričevem so obravnavali delovno nesrečo, ko je delavcu stisnilo prst. Sledi poročilo na ptujsko državno tožilstvo. 

Sprejeli so prijavo kaznivega dejanja grožnje, kjer je neznani storilec grozil prijavitelju. Po zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo. 

V soboto več kršitev javnega miru

V soboto, 2. septembra, so na Zgornji Hajdini obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami, ki jo je povzročil voznik motornega kolesa. Zaradi vožnje na prekratki razdalji je trčil v kolesarja. Povzročitelj je zadobil hudo telesno poškodbo, drug udeleženec pa lahko. Povzročitelju so izdali plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali kršitev javnega reda in miru, ko je kršitelj žalil in pozival k pretepu oškodovanca. Po zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja izvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu. 

V Jiršovcih so obravnavali kršitev javnega reda in miru, ko je več vinjenih oseb prišlo v lokal, kjer so razgrajali ker zaradi vinjenosti niso bili postreženi z alkoholom. Po zbran ih obvestilih bodo zoper kršitelje izvedli ustrezni postopek. 

Na Ptuju so obravnavali dve kršitvi javnega reda in miru z glasno glasbo. Po zbranih obvestilih bodo zoper kršitelja izvedli ustrezni postopek. 

V nedeljo pa tatvina prispevkov

V nedeljo, 3. septembra, so na Ptuju obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine, kjer je neznanec vlomil v nabiralnike prostovoljnih prispevkov. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo. 

Na Ptuju so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje trčil v nasproti vozečo voznico osebnega avtomobila. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Komentarji (1)

KLOCN (ni preverjeno)

Kdor ne spizdi ni Slovenc....

Starejše novice