Prihodnji petek se bo tudi Ptuj odel v praznično podobo. Točno ob 18. uri bodo idilične ulice Ptuja zažarele v soju prazničnih luči, dogodek pa bo spremljal tudi prihod Ledene kraljice in pravi ognjeni spektakel.

V petek, 30. novembra, bo Mestni trg prizorišče enega najlepših doživetij v letu - prižiga prazničnih luči. Ptujske ulice se bodo odele v praznično podobo, veličasten trenutek pa bodo pospremili tudi prihod in nastop Ledene kraljice z ognjenim spremstvom na hoduljah ter norčije škratov in drugih različnih bitij.

Ob Ledeni kraljici bo mogoče spremljati pravi ognjeni spektakel, ne bo pa manjkalo niti glasbe. Za to bo najprej poskrbel skupni zbor osnovnih šol, nato pa skupina Smooth Taste.

Nadgradnja lanske praznične podobe

Kot so nam sporočili iz Mestne občine je letošnja okrasitev nadgradnja lanske. Z bleščečimi okraski različnih velikosti ter lesketajočimi se rondelicami bodo pričarali zimsko pravljično vzdušje tako podnevi z odbleskom nežne sončne svetlobe kot zvečer s prižganimi pisanimi lučkami, postavili pa bodo tudi dve smreki. 

Na Ptuju je za praznično okrasitev letos namenjenih 16.000 evrov, kar je enako kot lansko leto.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Miki (ni preverjeno)

Letos županu ni več treba šparat! Upam, da letos zaključimo s to sramotno okrasitvijo na Ptuju.

Starejše novice