Foto: Facebook profil Leo klub Ptuj
Leo klub Ptuj in Rotaract Klub Ptuj že sedmo leto zapored organizirata Božično obdarovanje, katerega cilj je pričarati pričarati čim več otroških nasmehov in polepšati dneve, mesece in praznike socialno ogroženim družinam.

Leo klub Ptuj in Rotaract Klub Ptuj sta že tradicionalno združila moči v Božičnem obdarovanju, projektu, ki vsako leto polepša praznike več kot 70 družinam v stiski

Gre za enega izmed največjih projektov obeh klubov, ki s pomočjo lokalne skupnosti zbirajo materialna in finančna sredstva za sestavljanje prehransko-higienskih paketov za socialno ogrožene družine.

Vsako leto se člani klubov z veseljem lotevajo vedno večjega zalogaja organizacije tega posebnega projekta, katerega cilj je pričarati čim več otroških nasmehov in polepšati praznike tistim, ki si to težje privoščijo. 

Božiček za en dan lahko postane vsak

Edinstvenost projekta izhaja iz dejstva, da lahko vsakdo postane Božiček in pomaga pri izpolnjevanju otroških želja. 

Preko tega spletnega obrazca na njihovi uradni spletni strani  lahko sodelujoči izberejo pisemce otroka, ki si zares želi nekaj posebnega, ter prispevajo k uresničitvi njegovih želja.

Po izpolnitvi spletnega obrazca boste na svoj elektronski naslov dobili posredovano pismo otroka in vse potrebne informacije v zvezi s predajo darila.

Foto: Facebook profil Leo klub Ptuj
Foto: Facebook profil Leo klub Ptuj

Starejše novice