Park mladosti v Kidričevem se je pred dnevi že tradicionalno spremenil v Park pod tisočerimi zvezdami, kjer se bo skozi ves december odvijal pester praznični program.

V Kidričevskem Parku mladosti so v ponedeljek, 27. novembra, ponovno odprli zdaj že tradicionalen Park pod tisočerimi zvezdami.

Drsališče bo odprto vse do 11. februarja prihodnje leto. Ljubitelji drsanja bodo lahko na ledu uživali vsak dan med 16.00 in 21.00, med vikendi pa že od 13.00 dalje.

Še danes lahko ob 17.00 uživate v DISKO DRSANJU, v soboto, 2. decembra, pa bo zbrane na drsališču zabaval čarodej Matriks, ki smo ga lahko spoznali v oddaji Slovenija ima talent.

Lučke bodo slavnostno prižgali v petek, 1. decembra, ob 17. uri, ko bodo tudi uradno otvorili Park pod tisočerimi zvezdami.

Program dogodka bo kot že pretekla leta, pester in raznolik, saj bodo k sodelovanju povabljeni člani številnih društev, osnovnošolci, vrtičkarji ter predstavniki vseh krajevnih skupnosti.

 Božične radosti se bodo tako prepletale s pestrim družabnim programom, ki bo trajal vse do kurentovanja.

Miklavž, Božiček in še kaj

Tudi letos v Kidričevem prirejajo tradicionalno miklavževanje, ki bo v sredo, 6. decembra, od 17. ure naprej. 

Že dan kasneje, 7. decembra, pa bodo Park pod tisočerimi zvezdami obiskali krampusi skupine Iberlauf.

Kot vsako leto pa bodo najmlajši lahko 25. in 26. decembra, ob 17. uri, obiskali tudi Božička, ki jih bo čakal v Laponski hiši - Hiši zvezdne vile

Za obisk se je treba naročiti na telefonski številki 031 609 454.

Starejše novice