Aktualna ptujska županja in kandidatka za vnovični mandat Nuška Gajšek je danes glasovala predčasno.

V 212 slovenskih občinah bomo 20. novembra volili nova vodstva. Za naklonjenost volivk in volivcev se bo na lokalnih volitvah potegovalo 618 kandidatov. 

V Mestni občini Ptuj bodo občani izbirali - bo Ptuj še naprej vodila trenutna županja Nuška Gajšek ali bo skozi vrata mestne hiše zapihal svež veter? Za županski stolček najstarejšega slovenskega mesta se ob trenutni županji poteguje še sedem kandidatov.

Gajšek danes volila predčasno 

Na predčasno glasovanje pa se je že odpravila aktualna županja Nuška Gajšek. Na ptujskem volišču na naslovu Mestne občine Ptuj je danes oddala svoj glas in pojasnila, da se je navadila, da hodi na predčasna glasovanja. 

»Pa tudi po vsej tej kampanji je bilo kar utrujajoče, zato sem se odločila, da bo vikend malo bolj na off,« je pojasnila in dodala: »Iskreno si želim, da zaključimo zadeve v prvem krogu, da lahko potem nadaljujemo svoj tempo in delo.« 

»Mogoče so napovedi optimistične, ampak verjamem, da bodo Ptujčani nagradili dobro delo,« je še izpostavila in dodala: »Ptuj je malo mesto, v katerem vsi živimo in sobivamo. Tudi ko bodo volitve enkrat končane, bomo morali sodelovati za skupno dorbo našega mesta.«

Predčasno se lahko volivci na območju Mestne občine Ptuj na glasovanje odpravite danes, 15. novembra, v sredo, 16. novembra, in v četrtek, 17. novembra, med 7.00 in 19.00. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualne predsednice države?

Starejše novice