Foto: Luka Hernet
Alo!Stari bodo marca izdali novi album, aprila pa obeležili pet let z dvema koncertoma. Zdaj pa lahko prisluhnete njihovemu novemu komadu!

Alo!Stari, mariborski skejt pankerji, se pripravljajo na izid svojega novega albuma 'Sem prii, nič ti neom', ki bo luč sveta ugledal 26. marca 2024.

 V sklopu tega izida so predstavili svoj novi singel 'Spali bomo te, ko bomo mrtvi', ki obljublja eksplozijo ritma in energije. 

Ta 'party' komad s sivim podtonom je izdajajoči ravno pravi čas - tik pred dogodkom petletja skupine, ki ga bosta zaznamovala dva rojstnodnevna koncerta: 18. aprila v ljubljanski Cvetličarni in 26. aprila na mariborskem Štuku.

'Spali bomo te, ko bomo mrtvi' ni le glasbeni komad, ampak tudi lekcija o neumnem načinu življenja, v katerega nas družba pogosto prisili. 

Skupina sporoča, da je včasih potrebno izklopiti in se prepustiti življenju brez vsakodnevnih skrbi ter rutine.

Za spremljevalni videospot so se Alo!Stari odločili posneti pravo zabavo. Snemanje pod vodstvom režiserja Simona Zimiča - Zima je bilo na njihovem mestu za vaje in je bilo polno pozitivne energije. 

Alo!Stari se ob koncu snemanja zahvaljujejo vsem sodelujočim ekipam, med drugim tudi bandu Demm, Retro gangu ter ustvarjalcem podcasta Brez filtra, ki so pripomogli k ustvarjanju nepozabnega spota.

Komentarji (1)

VATO MATEJOVEC (ni preverjeno)

Za punk je značilna ena sama praska in slabo obvladovanje instrumentov. Če bi znali špilat bi to počeli bolj z občutkom.

Starejše novice