Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 1. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Merkur gre proti vrhu vaše sončne karte, kjer bo v tranzitu do 23., dragi oven. Kasneje se bo vrnil na to področje vašega grafikona (od 13. januarja do 5. februarja). Ta cikel prinaša več miselne aktivnosti in vpletenosti v kariero, ugled in vaje za postavljanje ciljev. 

Komunikacija je v teh obdobjih bolj preučena ali varovana, kar je lahko potrebno, saj so drugi bolj nagnjeni k temu, da vas jemljejo resno. Obstaja veliko informacij, ki jih morate absorbirati, se naučiti in sprejeti, kar vam bo pomagalo pri odločanju in doseganju vaših ciljev. 

Čeprav je smiselno biti zelo pozoren, lahko pretiravanje s tem povzroči razburjenje. Danes se Luna premakne v zabaven in igriv sektor vašega grafikona in ohranja stvari lahkotne. Zdi se, da prav zdaj potrebujete to dodatno iskrico, tudi če vas začasno potegne s tira.
 

Bik

20. april - 20. maj

Pozitiven cikel za izmenjavo idej, učenje novih stvari in pridobivanje znanja se začne danes, dragi bik, ko se Merkur usmeri v harmonijo z vašim znamenjem. To je odličen prehod za opuščanje majhnih težav in uživanje v širši, bolj optimistični perspektivi. Merkur bo prehajal vaš duhov sektor do 23. 

Kasneje se bo vrnil na to področje vašega grafikona (od 13. januarja do 5. februarja). V teh obdobjih ste še posebej nagnjeni k razmišljanju o svojem življenju z vidika daljšega pogleda, kar vam lahko pomiri živce. V tem ciklu se občasno lažje razburjate zaradi razlik v mnenjih. Morda obstaja tudi nagnjenost k pozabljanju, spregledanju ali ignoriranju nekaterih podrobnosti vsakdanjega življenja ali rutine. 

Če pa te stvari držite pod nadzorom, je pravi čas za učenje in skupno rabo. Vaše želje in ideali so gonilne sile v vašem življenju in morda pogosto razmišljate o načinih, kako uživati ​​v spremembi tempa in izkušenj, ki presegajo običajno in vsakdanje življenje.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Merkur danes vstopi v vašo solarno osmo hišo, dragi dvojčki, kjer bo v tranzitu do 23. Kasneje se bo vrnil na to področje vašega grafikona (od 13. januarja do 5. februarja). Ta tranzit izpostavlja vaše intimno življenje, navezanosti, skrivnosti, psihologijo, preiskave, delo na sebi in dolgoročne strategije. Iščete globlje pomene ali skrito agendo. 

Merkur prinaša nekaj objektivnosti v zapletena in globoko zakoreninjena čustva in okoliščine. Razprave se lahko hitro okrepijo, vendar se lahko dovolj ločite od tem, da stvari ostanejo racionalne, logične in poštene. To je pravi čas, da uredite problematična področja ali posredujete in se pogajate o boljših odnosih, financah, podpori in življenjskih strategijah. 

Morda odpravljate več težav kot običajno in ste pri tej nalogi zelo uspešni. Luna se danes premakne v vaš komunikacijski sektor, kar povečuje vašo radovednost in željo po doseganju.

Rak

21. junij - 22. julij

Merkur se premakne v vaše nasprotno znamenje in ostane do 23., dragi rak. Kasneje se bo vrnil na to področje vašega grafikona (od 13. januarja do 5. februarja). V teh obdobjih se pogosto pogovarjata in sprejemata skupne odločitve. Pravzaprav lahko obstajajo fantastične priložnosti za učenje skozi vaše interakcije z drugimi. Ideja je pogledati na področja svojega življenja z drugačne perspektive. 

Ta položaj lahko pomeni tudi, da imajo drugi na tej stopnji veliko za povedati ali več prispevati k vašemu življenju. Bolj nujno potrebujete intelektualno stimulacijo preko drugih in morda boste želeli svoje ideje in procese odločanja deliti z nekom posebnim. Gravitirate k ljudem, ki vam dajo misliti ali vam ponudijo drugačno perspektivo. 

Udobje in užitek sta bolj v ospredju, ko dan napreduje, s premikanjem Lune v vašo solarno drugo hišo. Upočasnitev je zdaj dobra za vas. Morda si vzamete čas in razmislite o novih načinih za zaščito, izboljšanje ali gradnjo svojih virov.

Lev

23. julij - 22. avgust

Merkur danes začenja svoj tranzit vaše solarne šeste hiše, dragi lev, kar spodbuja pametnejše delovne navade v prihodnjih tednih. V tem ciklu, ki traja do 23., boste veliko več razmišljali o svojem delu, storitvah, zdravju in rutinah, med tem pa boste morda prišli do izboljšanih sistemov in metod. Kasneje se bo Merkur vrnil na to področje vaše karte (od 13. januarja do 5. februarja). 

To je odličen čas za izpopolnjevanje veščin in učenje koristnih stvari. Bodite pozorni na nagnjenost k vznemirjenosti ali skrbi zaradi zadev, ki jim ne posvečate vedno veliko pozornosti. V nasprotnem primeru ste v odlični formi za seciranje problemov, reševanje kočljivih zadev in iskanje rešitev za praktične probleme. 

Dobro vam bo uspelo, če boste vložili dodaten trud v organizacijo svojega prostora in poiskali informacije, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše zdravje, navade in dnevne rutine. Luna se danes premakne v vaše znamenje, kjer bo preživela več kot dva dni. Pri tem tranzitu je prevzemanje vodstva ali neodvisno delovanje samo po sebi umevno.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Merkur vstopi v vašo solarno peto hišo in ostane do 23., draga devica. Kasneje se bo Merkur vrnil na to področje vaše karte (od 13. januarja do 5. februarja). S tem tranzitom lahko doživite močnejšo željo, da bi razumeli svoja čustva. Lahko analizirate svoje ljubezensko življenje, ubesedite svoja čustva ali vlijete več duševne energije v igre in ustvarjalna prizadevanja. 

Ta vpliv spodbudi vašo ustvarjalno plat, zlasti na duševni ravni. Moč vaših besed je zdaj očitna, saj prinaša nove priložnosti v vaše življenje in ustna beseda vam dobro uspeva. Usmerjanje in poučevanje bosta v prihodnjih tednih lahko zelo pomembna in koristna. Lahko ste nekoliko bolj kreativni ali igrivi s svojimi besedami in drznejši, ko gre za delitev vaših pogledov. V

 tem ciklu so lahko privlačnosti bolj intelektualne ali pa ljudi pritegnete s svojo inteligenco in duhovitostjo. Luna vstopi v vašo solarno dvanajsto hišo skritih, zasebnih zadev in čas je, da si povrnete energijo. Dejavnosti, ki spoštujejo vašo potrebo po ponovnem povezovanju s svojim notranjim duhom, so zdaj zelo dobrodošle.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Merkur se premakne v odsevno območje vaše karte - vaš sektor doma in družine - kjer bo obiskoval do 23., draga tehtnica. Kasneje se bo Merkur vrnil na to področje vaše karte (od 13. januarja do 5. februarja). S tem tranzitom so lahko pogostejše razprave in misli o družini, družinskem življenju, vašem sistemu podpore, koreninah in preteklosti. Aktivnost se poveča v vašem domu, bodisi z več interakcije, dela, učenja ali študija. 

Ta tranzit vam pomaga vnesti več logike in utemeljitve v zadeve, prav tako pa lahko odpre komunikacijo z ljubljenimi. V prihodnjih tednih boste verjetno uživali v odkritih in toplih pogovorih. 

To je lahko tudi čas za oceno vaših notranjih občutkov, vrednot in povezav ali za oceno in pogajanja v domačem življenju. Imate močnejši občutek za razpoloženja ali potrebe drugih. V tem ciklu iščete posebne trenutke ali obliže počitka in odmora od pretiranega razmišljanja in pretiravanja.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Ker se Merkur danes premika v vaš sektor komunikacij, dragi škorpijon, ste v dobri formi za učenje, študij, povezovanje in komuniciranje. Medtem ko ta tranzit traja do 23., se bo Merkur kasneje vrnil na to območje vaše sončne karte od 13. januarja do 5. februarja. Verjetno se bodo kdaj počutili preveč zaposlene ali morda malo vznemirjene ali nemirne, da bi se resnično sprostili. 

Vendar, če se boste izognili duševni obremenitvi ali stresu, boste poželi koristi tega cikla zbiranja informacij in izboljšanih povezav. Daješ tipala in izveš veliko raznolikih, a dragocenih stvari. Vaše družabno življenje se lahko izboljša, vaš um je še ostrejši kot običajno in ohranjanje/vzpostavljanje stikov z drugimi lahko vodi do pomembnih priložnosti. 

Luna se za nekaj dni povzpne na vrh vaše sončne karte in želite se počutiti bolj odgovorne za svoje življenje. To je odličen čas za razmislek ali zastavljanje novih ciljev.
 

Strelec

22. november - 21. december

Merkur se danes premika v vaš sektor virov, dragi strelec, kjer bo v tranzitu do 23. V tednih, ki so pred vami, boste udejanjili nekaj svojih zamisli in podjetij ali pa načrtom dodali podrobnosti. To je tudi čas za delo s svojimi talenti in njihovo praktično uporabo. 

Neverjetno ste spretni pri doseganju bistva - dodatki vas ne zanimajo toliko, v tem ciklu raje ohranjate stvari preproste. Ob stresu lahko pride do skrbi ali pretirane stimulacije, povezane z denarjem, imetjem in viri. Sicer pa je odličen čas za razvoj potrpežljivosti. 

Ste v odlični formi za osredotočanje na prednostne naloge in zaenkrat se bolj osredotočate na konkretna dejstva in gotovosti kot na sanje in vizije. Luna gre v vaš duhovni sektor za bivanje več kot dva dni in čustvena osvežitev je na mestu! Obstaja možnost, da se posvetite posebnemu interesu ali uživate v spremembi okolja.

Kozorog

22. december - 19. januar

Morda boste med napredovanjem našli priložnosti za potrebna pojasnila, dragi kozorog. Merkur danes vstopi v vaše znamenje in vaše zanimanje za svet okoli vas - še posebej za komunikacijo z njim - se večkrat poveča. Medtem ko ste bili v zadnjih tednih (večinoma) zadovoljni, da ste svoja opažanja zadržali zase, zdaj hrepenite po malo več interakcije. 

Kljub temu je to čas, ko sprejemate več izvršilnih odločitev, manj skrbite za povratne informacije in več o tem, kaj resnično deluje za vas. To je pravi čas za večjo samozavest - in navdušenje nad - različnimi miselnimi projekti ali prizadevanji. To je lahko obdobje moči na duševni ravni. Pripravljeni ste pustiti preteklost za sabo in imate veliko svežih idej za prihodnost. 

Nagnjeni ste k temu, da z močjo besed pritegnete tisto, kar želite. Medtem ko bo Merkur s tem prehodom nadaljeval do 23., se bo vrnil kasneje, od 13. januarja do 5. februarja. Tudi danes se Luna odpravi v vaš sektor intimnosti za več kot dva dni bivanja in greste globoko. Dobite željo, da se obrnete vase, ko preučujete svoje motivacije ali da si vzamete odmor od akcije, da lahko opazujete in oblikujete strategijo.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Merkur se danes podaja v vašo solarno dvanajsto hišo, dragi vodnar, kjer bo v tranzitu do 23., in nekaj časa za razmislek je primerno. Kasneje se bo Merkur vrnil na to področje vaše karte (od 13. januarja do 5. februarja). Čeprav je to lahko tranzit v negotovosti za nekatere težave, je čudovit čas za razmislek. V resnici so ideje v fazi razvoja in intuitivno čutite, da bi morali počakati, da jih delite, dokler niso – in vi – pripravljeni. 

Pogosto razmišljate o nedavni preteklosti, svojih občutkih in o tem, kje ste na svojem potovanju. Ste bolj vtisljivi kot običajno, vendar lahko v tem ciklu svoja opažanja pogosto zadržite zase. Lahko (ali bi se morali) ukvarjati z več kontemplativnimi dejavnostmi, raziskovanjem in razmišljanjem. Diskretnost vam lahko zdaj dejansko koristi. 

Projekt lahko ustavite ali dokončate dolgoročen projekt. Luna se premakne v vaše nasprotno znamenje za nekaj dni, kar vas izziva, da najdete ravnovesje v svojem življenju. Pravi čas je, da razmislite o drugi strani medalje in pretehtate prednosti in slabosti. Nekdo vam lahko pomaga pridobiti perspektivo.
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Luna se premakne v vaš sektor dela in zdravja, drage ribi, vi pa ste nagnjeni k čiščenju, osredotočanju na manjše težave v vašem življenju, ki so vas morda prevzele! Prav tako danes Merkur začenja svoj tranzit v vašem socialnem sektorju in začenja cikel, ki je odličen za inventivno razmišljanje, sveže ideje in zanimive povezave.

 V tem ciklu do 23. ste še posebej pozorni na svoje sanje, želje, upanja in cilje glede sreče. Kasneje se bo Merkur vrnil na to območje vaše sončne karte - od 13. januarja do 5. februarja. 

Dejavnosti mreženja se povečajo in vašemu življenju dodajo nekaj dragocenega. Prispevanje, povezovanje in sodelovanje lahko prinese nagrade. Ste na tekočem z aktualnimi zadevami in dogajanji s prijatelji ali v svojih omrežjih.

Starejše novice