Srebrni Kristjan Čeh, pa kljub temu za Ptujčane in Ptujčanke kot bi bil zlat. Tako čustveno je bilo na sprejemu v domačih Podvincih.

V svetu športa obstajajo posamezniki, ki s svojimi izjemnimi dosežki presegajo meje običajnega in postavljajo nove standarde za svojo panogo. Eden izmed takšnih izjemnih posameznikov je tudi mladi slovenski športnik Kristjan Čeh. 

S svojim nadarjenim metom diska je v relativno kratkem času dosegel izjemne uspehe, ki so ga postavili med najsvetlejše zvezde atletskega sveta.

Njegova vztrajnost, predanost in neustavljiva želja po napredku so mu omogočili, da je dosegel vrhunsko raven v svoji disciplini in navdušil ne samo slovensko, ampak tudi svetovno javnost. 

Po prvenstvu v domače Podvince

Iz Podvincev sta na svetovno prvenstvo zapeljala dva avtobusa navijačev. Na tekmi je za Kristjana Čeha navijala tudi družina, ki je vesela, čeprav ni ponovil lanske zmage na svetovnem prvenstvu.

»Kljub temu da je Kristjan bil drugi srebrni, je za nas prvi. To je tako, kot da bi prinesel zlato domov, ker vseeno je drugi na svetu in to je nekaj neverjetnega,« je po tekmovanju dejal Kristjanov brat Klemen Čeh.

Po svetovnem prvenstvu je na domačiji Čehovih že dišalo po domači potici. Prav to za svojega prvaka - ne glede na stopničke - pripravijo vsakič, ko se vrne domov. 

Sprejem nikjer drugje kot doma

Mestna občina Ptuj in navijači so danes zvečer na igrišču Nogometnega kluba Podvinci pripravili sprejem.

Te trenutke smo ujeli v objektiv. 

Komentarji (1)

dr. Rakar (ni preverjeno)

Nuška ob njemm.., uh, kakšno razmerje v masi in višini...

Starejše novice