Foto: Facebook NK Olimpija Ljubljana
Nogometaši Olimpije naj bi na pripravah na Bledu imeli spolne odnose z mladoletnico. Šušlja se celo, da naj bi se odnosi dogajali brez privolitve dekleta.

Časopis Ekipa 24 poroča o škandalu, ki naj bi se zgodil, ko so bili nogometaši Olimpije na pripravah na Bledu

Tam naj bi trije iz ekipe imeli spolne odnose z mladoletnim dekletom. Šušlja se celo, da dekle v odnose ni privolilo.

Nogometaši Olimpije niso »sanjski moški«

V istem hotelu, kjer so bili nastanjeni nogometaši, so namreč prebivala tudi dekleta, ki so sodelovala v resničnostnem šovu Sanjski moški.

Carmen Osovnikar je za Žurnal 24 povedala, da so po tem, ko je šlo večina nogometašev in deklet spat, štiri dekleta in štirje nogometaši ostali budni, da bi igrali »steklenico resnice«.

Izzivi naj bi bili pikantni, odvrženih pa naj bi bilo tudi veliko oblačil.

Zabava naj bi se razplamtela in trajala v dolge jutranje ure. Kasneje pa naj bi v hotel na Bledu vstopila starša mladoletnega dekleta, ki sta vodstvo Olimpije soočila z obtožbami na račun treh nogometašev kluba Olimpija. Namreč, ti naj bi imeli spolni odnos z njuno mladoletno hčerko, ki pa v tega naj ne bi privolila. 

Ekipa 24 poroča, da Olimpija obtožbe zanika, a, da bodo o tem, kaj se je tiste noči zgodilo, presojali »za to poklicani«.

Kdo so nogometaši, ki bi si naj dovolili preveč?

Na tekmi s Čukaričkim in proti izraelskemu Ashdodu v kadru ni bilo Radivoja Bosića, Žige Freliha in Mihaila Perovića. Omenjena trojica naj bi bila tudi tista, ki si je tiste noči dovolila preveč.

Po poročanju Ekipa 24 naj ti nogometaši vsaj začasno več ne bi nosili dresa Olimpije. Kljub temu pa naj bi se šušljalo, da jim klub Olimpija proti obtožbam stoji ob strani.

Olimpija o vsem skupaj molči

Dejstvo pa je, da Olimpija o vsem skupaj molči, kar je že privedlo do javne in medijske razprave o tem, ali Olimpija molči, ker skriva resnico. Mnogi predvidevajo, da če ne bi bili krivi, bi jih klub zaščitil pred govoricami, ki se širijo s svetlobno hitrostjo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice