Svetovna zdravstvena organizacija je v Ženevi zaradi novega koronavirusa s Kitajske razglasila izredne zdravstvene razmere po svetu.

Virus je vse skupaj zahteval več kot 360 smrtnih žrtev, samo eno izven Kitajske. Okuženih je več kot 17.000 ljudi, okužbe pa so zabeležili v okoli 25 državah, poročajo mediji.

Nikoli ne boste verjeli, kaj vse so prodajali na kitajski tržnici v Wuhanu, kjer je izbruhnil smrtonosni virus. Kače, netopirji, žabe, podgane, želve, škorpijoni, psi, zajci in gosi so vsakdanjik na jedilnikih obiskovalcev te tržnice.

Na spletu smo zasledili številne posnetke s kitajske tržnice v Wuhanu, nekaj jih objavljamo v nadaljevanju ... Poglejte le, če imate dovolj dober želodec.

Ribjo tržnico so medtem že zaprli, tudi mesto Wuhan je v karanteni in postaja mesto duhov.

Na omenjeni kitajski tržnici ponujajo (oziroma so ponujali) raznovrstne živali, kot so kače, netopirji, žabe, podgane, želve, škorpijoni, psi, zajci, gosi …

Na enem izmed posnetkov je tudi videti, kako moški poje živo žabo.

Iz posnetkov je prav tako razvidno, da so prodajalci imeli živali in njihove ostanke shranjene na umazanih površinah, v umazanih lavorjih, umazane so tudi njihove roke.

Mesto Wuhan zdaj postaja mesto duhov ...

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

JA_VA (nepreverjen)

Skoraj 2 milijardi Kitajcev zivi na tem planetu, prehranjujejo se drugace, kot evropejci in tudi nimajo nobenih standardov glede higiene ... Oni bodo preziveli, ker tako zivijo ze stoletja, nas pa bodo pobili smrtonosni virusi- faaaaak !!!

Starejše novice