Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta na Ptuju in v okolici

Kozmetičarka

Olimpic šport in rekreacija išče na Ptuju kozmetičarko za opravljanje kozmetičnih storitev, kot so nega obraza, nega telesa, izvajanje masaž, pedikur in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delavec na ekološki kmetiji

Agencija Novelus išče delavca na ekološki kmetiji Bee Happy.

Delovne naloge vključujejo odstranjevanje plevela, obrezovanje rastlin in urejanje zaraščenih območij na kmetiji, sajenje dreves, pakiranje izdelkov, pripravo izdelkov za prodajo, pakiranje medu, sadja in drugih pridelkov ter označevanje paketov.

Za prijavo ni potrebna posebna izobrazba, prav tako niso zahtevane izkušnje.

Pismonoša

Pošta Slovenije išče na Ptuju pismonošo.

Delovne naloge vključujejo sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk in blaga, prodajanje vrednotnic in drugega blaga, opravljanje denarnih storitev na terenu, opravljanje sprejema in dostave pošiljk, sklepov in blaga v poslovnih prostorih uporabnikov, dostavljanje pošiljk v poštna spravilišča in dostavnike ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, vozniški izpit A kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Gostišče Pri Treh Lipah išče kuharja za pripravo in kuhanje jedi.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ter enomesečne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Mariboru

Vodja pošte

Pošta Slovenije išče vodjo pošte na Ptujski cesti v Mariboru.

Delovne naloge vključujejo načrtovanje, organiziranje, usklajevanje, kontroliranje in odločanje o delu pošte, reševanje reklamacij in nepravilnosti, urejanje operativnih razmerij s pogodbenimi uporabniki in poslovnimi strankami, prodajanje in pospeševanje prodaje storitev in trgovskega blaga ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter štiri leta delovnih izkušenj.

Kontrolor na tehničnih pregledih

Štajerski avto dom išče v Mariboru kontrolorja na tehničnih pregledih.

Delovne naloge vključujejo izvajanje tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil ter izpolnjevanje dokumentacije.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba za strojnega tehnika, prometnega ali logističnega tehnika, prav tako so potrebne triletne delovne izkušnje.

Čistilka

Mestna občina Maribor zaposli čistilko v materialno tehnični službi v sekretariatu za splošne zadeve.

Delovne naloge vključujejo čiščenje prostorov in delovne opreme, čiščenje in urejanje okolice ter opravljanje podobnih nalog.

Za prijavo ni potrebne posebne izobrazbe, prav tako niso zahtevane delovne izkušnje.

Pomočnik ravnatelja

Osnovna šola Leona Štuklja Maribor zaposli pomočnika ravnatelja ter vodjo mednarodnega programa oziroma MYP koordinatorja.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, desetletne delovne izkušnje v vzgoji in izobraževanju, odlično znanje angleškega jezika ter poznavanje celostnega izobraževalnega sistema in IB Primary in Middle Years programov.

Cvetličar

Cvetličarna Flamingo EK"s išče v Mariboru cvetličarja za izdelavo šopkov, aranžmajev, vencev ter za prodajo cvetja, sadik in sveč.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja hortikulture, prav tako pa so zaželjene izkušnje z delom v cvetličarni.

Delovna mesta v Pomurju

Arhitekt

Podjetje Plangrad išče v Murski Soboti arhitekta.

Delovne naloge vključujejo izdelavo načrtov s področja arhitekture, vodenje projektov, delo s programi Archicad, Autocad in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja arhitekture, strokovni izpit pooblaščenega arhitekta ter enoletne delovne izkušnje.

Vodja izmene na pošti

Pošta Slovenije išče vodjo izmene na pošti v Murski Soboti.

Delovne naloge vključujejo organiziranje, usklajevanje, kontroliranje in odločanje o delu v izmeni, reševanje reklamacij in nepravilnosti, odpravljanje in popravljanje dokumentarnih nepravilnosti, prodajanje in pospeševanje prodaje storitev in trgovskega blaga, opravljanje poštnih, denarnih in drugih storitev, opravljanje potrošniških kreditov za banke, obračunavanje storitev in poštnin ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Analitik v laboratorijski medicini

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče v Murski Soboti analitika v laboratorijski medicini s posebnimi znanji.

Delovne naloge vključujejo izvajanje mikrobioloških preiskav, metod in tehnik, odčitavanje rezultatov preiskav in reševanje strokovnih problemov v skladu s pooblastili, vodenje razvoja, usposabljanje sodelavcev, sodelovanje pri znanstveno raziskovalnem delu, pripravo in kontrolo podatkov s področja dela in komuniciranje z zunanjimi sodelavci in naročniki, vzdrževanje in ažuriranje zbirk podatkov s področja dela ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja biologije ali kemije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Natakar

Slaščičarna in kavarna Winter išče natakarja za strežbo sladoleda.

Za prijavo ni potrebne posebne izobrazbe, prav tako niso zahtevane delovne izkušnje.

Kuhar

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče kuharja.

Delovne naloge vključujejo predpripravo, pripravo in kuhanje hrane po jedilnikih in zahtevkih, usklajevanje dela v kuhinji, pripravo in peka slaščic, razdeljevanje hrane ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Starejše novice