Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
»Vsi sodelavci Elektra Maribor mu želijo čim hitrejšega okrevanja,« so sporočili iz Elektra Maribor. Sodelavcem, ki so bili prisotni na delovišču, so zagotovili psihološko pomoč,

Pri delovnih aktivnostih družbe Elektro Maribor, točneje na širšem območju Slovenske Bistrice, je včeraj prišlo do težje delovne nezgode

»Na trasi, kjer je bilo predhodno izvedeno kabliranje električnega omrežja, se je pri podiranju drogov zgodila delovna nezgoda, kjer se je delavec Elektra Maribor huje telesno poškodoval.

Družba Elektro Maribor je sodelavcem, ki so bili prisotni na delovišču, zagotovila psihološko pomoč,« so sporočili iz Elektra Maribor.

»Vsi sodelavci Elektra Maribor mu želijo čim hitrejšega okrevanja«

Huje poškodovan sodelavec je bil s helikopterjem prepeljan na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Maribor.

»Vsi sodelavci Elektra Maribor mu želijo čim hitrejšega okrevanja,« so še dodali na Elektru Maribor, kjer so izrazili obžalovanje in ponudili razpoložljivo pomoč ob tem dogodku, ki je pretresel vse bližnje in vse sodelavce. 

»Podrobnejših informacij trenutno ni mogoče podati, saj skupaj s pristojnimi organi poteka preiskava delovne nezgode,« so še sporočili.

Nesrečo preiskuje policija

Policijska uprava Maribor je danes sicer že sporočila, da obravnavajo delovno nesrečo na območju Slovenske Bistrice - na delavca je padel predmet in ga huje poškodoval. V bolnišnico je bil odpeljan s helikopterjem.

O nesreči še zbirajo obvestila.

Starejše novice