Slika je simbolična.
AMZS center Ptuj v sodelovanju z Avtohišo Petovia avto pripravlja dan odprtih vrat z različnimi aktivnostmi in večernim drive-in kinom.

AMZS center Ptuj in Avtohiša Petovia avto vabita na dan odprtih vrat, ki bo v soboto, 6. aprila, od 10. ure naprej, pred AMZS centrom Ptuj na Ormoški cesti 23.

Čez dan aktivnosti za vso družino, zvečer kino

Čez dan bodo na dnevu odprtih vrat potekale aktivnosti za vso družino, testne vožnje in diagnostični pregledi vozil. Ob 20. uri pa se bo možno udeležiti drive-in kina s filmsko uspešnico Dirka za slavo.

Vstop bo dovoljen tistim, ki bodo izžrebani

Dirka za slavo je neverjetna zgodba, posneta po resničnih dogodkih, o svetovnem prvenstvu v reliju leta 1983. V tej resnični zgodbi o Davidu proti Goljatu spoznamo pogumne poražence ekipe Lancia, ki jih je vodil karizmatični Cesare Fiorio (Scamarcio), ki so se zoperstavili mogočni Audi ekipi v enem največjih rivalstev v zgodovini športa, zapišejo v opisu dogodka.

Film je torej popolnoma primeren za priložnost in vreden ogleda.

Med vsemi, ki se bodo prijavili na ogled film na njihovi spletni strani, bodo izžrebali 25 vstopov (en avtomobil je ena prijava). Prijave zbirajo do 4. aprila.

Za piko na i pravemu drive-in doživetju bodo poskrbele tudi kokice, ki jih bodo prejeli vsi obiskovalci, člani AMZS, ki bodo pokazali svojo AMZS člansko kartico, pa bodo prejeli še ene brezplačne kokice.

Starejše novice