Slika je simbolična.
Ptuj zapušča poslovalnica trgovinske verige.

Ptuj zapušča znana trgovina s tehničnim blagom Big Bang. Ta se nahaja v trgovskem centru Supernova Qlandia Ptuj. 

Na Ptuju so se soočali s prostorsko stisko

V podjetju Big Bang so za Ptujinfo pojasnili, da so v podravski in pomurski regiji v zadnjem obdobju temeljito prenovili poslovalnice, zato so opazili, da velik del kupcev iz Ptuja in okolice gravitira proti novejšim poslovalnicam Big Banga v Murski Soboti in Mariboru. 

Tam je večja izbira, zmeraj več kupcev pa se odloča tudi za nakupovanje preko njihove spletne trgovine. 

Prav tako dodajajo, da so se na Ptuju začeli soočati s prostorsko stisko, saj kupcem niso več mogli predstavljati celotnega astorimana. Alternativne lokacije niso uspeli najti. 

Pri tem pa v družbi Big Bang poudarjajo, da bodo v podravski regiji, po 4. marcu, torej ko se poslovalnica na Ptuju zapre, še dodatno okrepili lastno dostavo, kupcem v regiji pa bodo svetovalci na voljo preko spletnega svetovanja. 

In kaj bo z zaposlenimi?

Podjetje Big Bang smo povprašali tudi, kaj bo z zaposlenimi. 

Poudarjajo, da prav vsi zaposleni, ki so delali v ptujski poslovalnici, ostajajo v Big Bangu. Ti bodo po njihovih besedah okrepili ekipe v Mariboru in Murski Soboti. 

Kdo bo zapolnil prostor Big Banga? 

Tako bo prostor, kjer je trenutno trgovina Big Bang, začasno ostal brez najemnika. 

A v trgovskem centru Supernova Qlandia Ptuj poudarjajo, da so že v dogovarjanju z novim najemnikom, obenem pa si želijo, da se nova prodajalna odpre v najkrajšem možnem času. 

Kdo bo novi najemnik za zdaj še ne razkrivajo, a dogovori že potekajo, predvidevajo pa, da bo več znanega v naslednjem mesecu. 

Komentarji (4)

rdeć (ni preverjeno)

BIG BANG je lahko samo tam ,kjer je za njega ta prava lokacija,PTUJ,kot malo mestece,oziroma malce večja vasica žal za njega ni primerna. DOBRODOŠLI MARIBOR ------MURSKA SOBOTA.

Drejc (ni preverjeno)

Osebno jih ne bom pogrešal, saj imajo tako zasoljene cene, da se mi splača nakupovati preko spleta na mimovrste ali podobnih ponudnikih. Ne more recimo isti kabel v big bangu stati 20 eur, na mimovrste pa 6...

Bobi (ni preverjeno)

Malo morgen. Predragi so....

tmarjan2400 (ni preverjeno)

Kreditno financiranje
Dobiček 5.000 € in 10.000.000 € resne ponudbe in zelo zanesljive z večjo varnostjo s stopnjo 3% na mesec. Elektronski naslov: [email protected]
WhatsApp: +386 71 391 409
Viber: +38671391409

Starejše novice