Slika je simbolična.
Iščete stanovanje ali hišo? Nekaj nepremičnin na Ptuju in v okolici bo v prihajajočih tednih mogoče kupiti na spletnih dražbah.

Stanovanje v stari stavbi tik ob reki Dravi  

Na spletni dražbi bo mogoče kupiti dvosobno stanovanje v starem mestnem jedru Ptuja, v prvem nadstropju stare večstanovanjske stavbe na naslovu Dravska ulica 7. 

Objekt je bil zgrajen pred letom 1900, streha in fasada so vzdrževani. V pritličju objekta so lokali, nepremičnina se nahaja tik ob reki Dravi. Stanovanje, ki bo na dražbi, meri 43,5 kvadratnih metrov. Umeščenost stanovanja v objektu je neugodna, dostop do stanovanja je možen iz dvoriščne strani po zunanjem podestu. 

Vrednost nepremičnine je ocenjena na 24.400 evrov. Izklicna cena znaša 24.400 evrov, torej 100 odstotkov ugotovljene vrednosti. Povečuje se za najmanj 2500 evrov.

Hiša v Hajdini 

Na dražbi bo mogoče kupiti tudi pozidano zemljišče s stanovanjsko stavbo na naslovu Slovenja vas 1, ki meri 1065 kvadratnih metrov. Gre za hišo, ki je bila zgrajena leta 1943, leta 1991 je bila dozidana, obnovili so streho in fasado. 

Dostop so parcele je mogoč po asfaltni vaški cesti, ki se po okoli sto metrih priključi na magistralno cesto Ptuj – Maribor. Na dvorišču je nadstrešek za avtomobil. 

Vrednost nepremičnine je ocenjena na 93.570 evrov. Izklicna cena znaša 46.785 evrov in se povečuje za najmanj 4000 evrov.

Trisobno stanovanje v Kidričevem 

Na dražbi je naprodaj polovični delež stanovanja v večstanovanjskem objektu iz leta 1948, ki ima obnovljeno streho iz leta 1999. Objekt nima dvigala, parkirišča so ob objektu. 

Stanovanje, ki je na dražbi, se nahaja v visokem pritličju. Nahaja se na naslovu Tovarniška 1 v Kidričevem in meri 63 kvadratnih metrov. Stanovanju ne pripada nobeno lastno parkirišče. 

Vrednost nepremičnine je ocenjena na 37.425 evrov. Izklicna cena znaša 18.712,50 evrov in se povečuje za najmanj 500 evrov.

Polovica hiše v Ormožu

Na dražbi se bo prodajala tudi polovica nepremičnine v Ormožu, natančneje na Ljutomerski cesti 21. Na dražbi bo naprodaj stanovanjski del zgradbe. 

Zgradba je bila zgrajena leta 1979. Stoji ob Ljutomerski cesti, od koder je dostop na parkirni prostor. V pritličnem delu stavbe se nahaja gostinski del, v nadstropju je stanovanjski del. Podstrešje je neizkoriščeno in neuporabno. 

Vrednost nepremičnine je ocenjena na 66.740 evrov. Izklicna cena znaša 33.370 evrov in se povečuje za najmanj 500 evrov.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ptujčanka (ni preverjeno)

Tega ni možno prodati po realni ceni !

Starejše novice