Slika je simbolična.
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 18. februarja, opravili 4556 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 910 novih okužb, gre za 20 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 19.723 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 183.386. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 11.220, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Podravju 114 novih okužb

Največ okužb v Podravju, in sicer 29, so včeraj zabeležili v Mariboru. Sledi občina Ormož z desetimi in občina Ptuj z devetimi novimi okužbami.

Občina Slovenska Bistrica ima osem novih okužb, Videm pa šest. Po pet novih okužb imata občini Šentilj in Pesnica.

Štiri nove okužbe imajo v občinah Ruše in Sveta Ana, tri nove okužbe pa občine Hoče - Slivnica, Kidričevo, Markovci in Miklavž na Dravskem polju.

Dve novi okužbi imajo občine Fram - Rače, Kungota, Lenart, Benedikt, Središče ob Dravi, Makole in Lovrenc na Pohorju.

Po eno novo okužbo pa imajo občine Duplek, Starše, Poljčane, Juršinci, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Hajdina, Trnovska vas in Žetale. 

Brez novih okužb so občine Majšperk, Selnica ob Dravi, Podlehnik, Gorišnica, Cerkvenjak, Dornava, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Oplotnica, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Destrnik, Sveti Tomaž, Cirkulane in Zavrč.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice