Vir: Instagram profil Gregor Čeglaj
31-letni Gregor Čeglaj iz oddaje Sanjski moški se trenutno prepušča morskim užitkom v Grčiji, in kot pravi, je še vedno samski.

Gregor Čeglaj pravi, da je bil njegov namen v oddaji Sanjski moški najti punco, s katero bi si lahko ustvaril družino, vendar se je, žal, odvilo drugače.

Nedvomno bo svojo prepoznavnost dobro vnovčil in želimo mu, da bo kmalu našel tudi pravo ljubezen.

Med drugim nam je zaupal, da se odpravlja v Združene države Amerike, da ga bomo kmalu poslušali tudi na radiu in o kateri tekmovalki noče niti slišati več. Veste, za katero gre? 

Verjetno ste en najbolj obleganih moških pri nas. Ste bili pripravljen na tako slavo in kako jo nameravate ohraniti?

 »Nisem si predstavljal, da bo v Sloveniji tak odziv na oddajo, vendar sem bil na prepoznavnost pripravljen. Nisem pričakoval, da me bo na ulici prepoznal skoraj vsak Slovenec.

Še vedno bom ostal to, kar sem, počel bom iste stvari, ki sem jih počel prej in verjamem, da me ljudje želijo videti, takšnega.

Za slavo ne bi bil pripravljen izstopiti iz svojih okvirjev, ali se pretvarjati. Mogoče bom začel delati na radiu, rad bi delal tudi na televiziji in tako bi ohranil prepoznavnost.« 

Se vam zdi, da ste do sedaj dobro vnovčil prepoznavnost, ki vam jo je prinesla oddaja?

»Težko rečem, da sem jo dobro vnovčil, saj moj namen ni bil vnovčiti svoje prepoznavnosti oziroma slave.

V oddaji sem želel najti punco, s katero bi si lahko ustvaril družino in naredil male Čeglajčke. (smeh) Nisem razmišljal, kaj se bo z mojo prepoznavnostjo zgodilo po oddaji, in ali bom v kar največji meri to znal izkoristiti.«

Pa vendar se zdi, da jo kar dobro izkoriščate ...

»To je res. Grem na kakšno fotografiranje, snemam oglase, se udeležujem dogodkov, vendar se nimam namena še bolj promovirati in tržiti.

Menim, da sem iztržil veliko in vseeno mi je, če bi lahko iztržil še več. Počnem le stvari, ki jih imam rad in zaradi slave ter prepoznavnosti ne bom delal nekaj, v kar ne verjamem, le da bi dobil več pozornosti in sledilcev na družabnih omrežjih.«

S čim se trenutno največ ukvarjate?

»Recimo, da sem vplivnež. Sicer pa sem si vzel nekaj časa oddiha, v službi sem dal odpoved že pred tremi meseci in sedaj je čas, da si malo spočijem.

V kratkem grem tudi v Združene države Amerike, v bližnji prihodnosti pa se mi mogoče obeta priložnost na radiu.«

Povedali ste, da si želite postati igralec. Imate že kakšno ponudbo? 

»Res me zanima igra, rad bi se preizkusil tudi kot televizijski ali radijski voditelj in športni novinar. Dokazal sem si, da sem to sposoben početi. Ne vem še, v katero smer me bo povleklo, upam pa, da bom čim prej dobil priložnost na radiu ali televiziji, saj se lahko tam tudi največ naučim.

Želel bi se izuriti kot športni novinar, in ko bom osvojil veščine pred kamero, bi se preizkusil še kot igralec v televizijski seriji. Trenutno še nimam ponudbe in vse bom naredil, da uresničim svoje sanje.« 

Z medijsko prepoznavnostjo pride tudi odgovornost. Kaj želite sporočati ljudem? 

»Zavedam se, da lahko s svojim vedenjem hitro vplivam na druge. Ljudem želim sporočiti, naj vsak dan delajo na sebi, postanejo boljše osebe, naj bodo pošteni in spoštljivi do drugih.

Ljudi želim spodbuditi k športu in zdravemu načinu življenja.«

Česa ne prenesete? 

»Ne prenesem arogantnih, vzvišenih ljudi. Zame so vsi ljudje enakovredni, ne glede na njihovo bogastvo, vplivnost ali zunanjo lepoto.«

S katero od tekmovalk ste po oddaji ostali v najboljšem odnosu? 

»Najbolje se še vedno razumem s puncami, ki so najdlje ostale v oddaji. To so predvsem Laura, Tjaša, Anja in Kaja, Nina, čeprav se z nekaterimi redko vidim.«

S katero pa v najslabšem?

»To verjetno ve cela Slovenija in je zaradi škode, ki mi jo je naredila, ne nameravam niti imenovati. Glede na vse laži, ki jih je širila o meni, si želim, da je čim dlje od mene.«

Zdaj, ko lahko na oddajo gledate z distance, vam je za kaj žal in bi kaj spremenili?  

»V danih trenutkih sem reagiral tako, kot sem, in ničesar ne obžalujem. Res pa bi danes morda kakšno punco izločil prej, kakšno pa kasneje.

Vendar morate vedeti, da bi s tem porušil koncept in oddaja ne bi bila zanimiva. No, le jaz bi imel veliko več miru.«

Kakšna sporočila vam pošiljajo oboževalke?

»Mislim, da me sprejemajo kot odraslega resnega moškega, zato verjetno tudi ne dobivam umazanih sporočil. Na prste ene roke bi lahko naštel nespodobna povabila. Vesel sem, da je tako.

Zgodilo se je, da me je kakšna punca povabila k sebi domov na večerjo, kjer bi se brez predhodnjega spoznavanja prepustila strastnim posteljnim užitkom.

Tudi kakšen fant mi pošlje kakšno zanimivo sporočilo, en mi je poslal celo fotografijo.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice