Vir: Instagram, @bakaprase
Na hrvaškem otoku Pag naj bi bil oropan znani srbski vplivnež, znan pod imenom Baka Prase. Odtujili naj bi mu ure znamke Rolex, oblačila in tudi gotovino. Sedaj ponuja 25 tisočakov nagrade za vse informacije o tatovih.

Znani srbski youtuber Bogdan Ilić, bolj znan kot Baka Prase, je svojim sledilcem na družbenih omrežjih sporočil, da je bil na otoku Pag žrtev ropa.

Ilić je znan po svojih vlogih, glasbenih videih in komentarjih na aktualne dogodke. Njegov slog je pogosto humoren in kontroverzen, kar mu je prineslo veliko oboževalcev, pa tudi kritikov.

Kljub temu je uspel zgraditi močno prisotnost na družbenih omrežjih, z 2,39 milijona naročnikov na YouTubu ter podobno velikim številom sledilcev na Instagramu, Twitterju in drugih platformah.

»Oropan sem bil. Sinoči nam je nekdo vlomil v našo hišo in odnesel vse stvari, med katerimi so bili ure in denar, ki sem ga prinesel za snemanje videospota za pesem z Voyageom. Škoda znaša 250.000 evrov in vključuje moje Rolexe, gotovino, oblačila in parfume ljudi, ki so bili z mano,« je tako v zadnjem dnevu na svojem Instagramovem profilu zapisal Baka Prase.

Baka Prase je pohvalil hrvaško policijo za hiter odziv, forenzični pregled in ogled kraja dogodka. Ob tem pa je obljubil nagrado v višini 25.000 evrov za informacije, ki bi pripeljale do najdbe lopova in vrnitve ur.

Komentarji (3)

romanzajc47@gm… (ni preverjeno)

Ni imel šefa?

Branislav Petrović (ni preverjeno)

Zasto si uopste isao tamo,mogao si snemati I na Adi ciganliji.

GELIBTER (ni preverjeno)

Za tega, polnega perja, to ni nobena drama
...

Starejše novice