Vir: Nepremičnine.net
Prečesali smo nepremičninski portal Nepremicnine.net in poiskali najcenejše hiše, ki so trenutno naprodaj na območju Ptuja in v okolici.

Preverili smo nepremičninski trg na Ptuju in okolici. Našli smo kar nekaj stanovanjskih hiš, ki so naprodaj, zbrali pa smo tiste najcenejše.

Kje se začnejo cene hiš? 

Starejša hiša z vinsko kletjo za 23 tisočakov

Ob asfaltni cesti v naselju Dragovič je naprodaj starejša hiša, zgrajena leta 1989. Potrebna je obnove.

»Hiška je primerna za vikend ali rušitev in postavitev novega bivalnega objekta,« so zapisali v oglasu: »Je prosta bremen in čaka resnega interesenta, ki želi čudovit razgled, naravo in mir.«

Samostojna hiša, ki novega lastnika išče za 24.500 evrov

V naselju Strmec pri Leskovcu se prodaja hiša, zgrajena leta 1982. Hiša meri 79 kvadratnih metrov.  

Hiša obsega klet, prvo nadstropje in podstrešje. V prvem nadstropju se nahaja stranišče s kopalnico, kuhinja in dve sobi.

Manjši vikend v kraju Brezovec za 24.900 evrov

Manjši vikend, ki je bil zgrajen leta 1984, se nahaja na mirni lokaciji s pogledom na naravo, do katerega vodi asfaltirano cestišče, zadnjih 100 metrov pa utrjen makadam.

Vstopa se v kuhinjo in večnamenski prostor. V kletnih prostorih je predprostor z opremo za vinograd, klet, ki je v zemlji z vso vinogradniško opremo.

»Vikend priporočamo vsem, kateri želijo mir, čudovito naravo, razgled na sosednje griče, da se izognejo vsakodnevnemu vrvežu in uživajo neokrnjeno naravo,« navajajo avtorji oglasa. 

Starejša haloška hiša za 24.990 evrov

V naselju Gorenjski Vrh je naprodaj hiša, ki meri 86 kvadratnih metrov. Hiša je od Ptuj oddaljena samo 15 minut vožnje. Do hiše vodi asfaltna cesta, le zadnjih 500 metrov je urejen makadam. 

»Pred vselitvijo je potrebna delne obnove po želji kupca,« je zapisano v oglasu: »Idealen nakup za pobeg proč od vsakdanjih skrbi. Primerno tudi za naložbo v prihodnost.«

Hiša v Cirkulanah za 34.400 evrov

V Cirkulanah novega lastnika išče hiša, obkrožena z vinogradi, ki je bila zgrajena leta 1885. Hiša stoji na obsežnem posestvu v velikosti 10.267 kvadratnih metrov. 

»Položaj hiše na samotnem območju vam omogoča izjemen umik od vsakdanjega vrveža, hkrati pa ste le kratek vožnje stran od vseh nujnih storitev,« navajajo avtorji oglasa. 

Komentarji (2)

FERDOPIŠ (ni preverjeno)

Podrtije, bi rekel...

Orljof sin (ni preverjeno)

Hahaaahah iz koga se norčujete?????

Starejše novice