V Moravskih Toplicah so v veseli december vstopili s slovesnim prižigom lučk, ko je središče Moravskih Toplic zažarelo v pravljični svetlobi in prazničnem vzdušju.

V Moravskih Toplicah so danes popoldne skupaj s številnimi obiskovalci in lokalnimi prebivalci z veseljem vstopili v praznični december s slovesnim prižigom lučk. 

Središče Moravskih Toplic je zažarelo v pravljični svetlobi, ki je ustvarila praznično vzdušje, polno radosti in pričakovanja.

Prireditev je organiziral Turistično informacijski center Moravske Toplice v sodelovanju z občino Moravske Toplice, Vrtci občine Moravske Toplice in Javnim komunalnim podjetjem Čista Narava

Prireditev je bila resnično čarobna, saj so lučke osvetlile vsak kotiček kraja, ki je bil še posebej okrašen s prazničnimi okraski, ki jih je pripravilo Javno komunalno podjetje Čista Narava.

Vrhunec večera je bil v prihodu božičnega cirkusa Arbadakarba, ki je s svojimi čarobnimi predstavami navdušil tako najmlajše kot tudi tiste malce starejše. 

Otroci iz Osnovne šole Bogojina so prav tako prispevali k prazničnemu vzdušju s svojimi nastopi, kar je dodatno obogatilo dogodek.

Starejše novice