Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 3. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Venera se danes premakne v vašo solarno osmo hišo, dragi oven, kjer ostane do 29. decembra. Ta tranzit vam omogoča dobro upravljanje s svojimi čustvi in ​​osebnim življenjem. Racionalen, lahkoten pristop k težjim temam vam lahko pomaga razumeti stvari in doseči dogovore z drugimi v prihodnjih tednih. Razmerje bi lahko dobilo spodbudo zaradi zaupnih ali intimnih pogovorov in razjasnitev. 

Koristno vam je, če na tej stopnji opazujete in predelujete svoje občutke. Z denarjem in ljubeznijo ste bolj strateški in pozorni kot spontani. To obdobje je eno boljših za pridobivanje podpore, ki jo potrebujete, ali za posebno uživanje v vašem intimnem življenju, bodisi z drugimi ali v odnosu do sebe. 

Dobite lahko priložnost, da razbremenite čustvene težave, finančne težave in borbe, ki izhajajo iz zapletene dinamike moči, ali jih rešite. Danes vas privlačijo dejavnosti, ki prinašajo čustvene nagrade, zanima pa vas tudi reševanje praktičnih problemov.
 

Bik

20. april - 20. maj

Venera se danes odpravi v vaš sektor partnerstva, dragi bik, kjer bo v tranzitu do 29. Dober čas je, da zgladite odnose, spoznate nekoga novega ali sklepate odlične posle in dogovore. Ste v dobri formi za privabljanje, razvijanje in krepitev odnosov. 

To je odličen čas za pritegnitev tople pozornosti, uživanje v odnosih in dobre nasvete drugih. To je bolj prijazen čas, čeprav so bolj privlačne interakcije ena na ena kot skupinske nastavitve. V tem ciklu ste še posebej družabni in pripravljeni ustreči drugim. 

Danes vas ni strah slediti svojim instinktom in to notranje zaupanje vam postane. Reševanje skrivnosti ali uganke je zdaj lahko pomembno.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Ker se Venera premika v vašo sončno šesto hišo za bivanje do 29., dragi dvojčki, boste morda dobili priložnost, da se uravnovesite in uživate v svojih dnevnih rutinah. To je močan cikel za vnašanje harmonije v vaše vsakdanje življenje ali delovno okolje. 

Družbene priložnosti se lahko pojavijo skozi vaše delo, dnevne rutine ali zasledovanje zdravstvenih ciljev. Tedni, ki so pred vami, so lahko nagrajujoči, ker boste bolj uživali v organiziranju, sestavljanju seznamov, gospodinjskih opravilih, posvečanju pozornosti prehrani, pomoči, ustrežljivosti in delu. Odnosim koristita pozornost do podrobnosti in praktična plat stvari. 

Morda boste tudi bolj cenili svoje delo ali rutine. Danes lahko pride do intuitivnega odnosa z nekom posebnim in lahko pride do prijetnih dogovorov. Svoj notranji svet lahko nekako izrazite na načine, ki jih drugi razumejo.

Rak

21. junij - 22. julij

Venera danes vstopi v vaš sektor romantike, veselja in ustvarjalnosti, dragi rak, in bo okrepila vaše osebno življenje do 29. Izražate se z več topline, osebnosti in šarma ter ste v odlični formi za hobije in prijetne dejavnosti. 

Ta tranzit prinaša lahkotnost in milost v vaše življenje in je še posebej dober za vašo privlačnost. Ustvarjalnost, romantika, otroci, zabava in drugi kanali, prek katerih izražate svojo potrebo po igri in okrepitvi, so lahko v prijetnem fokusu. Vaša želja, da naredite nekaj posebnega, je močna in bolj samozavestni ste nagnjeni k sprejemanju ljubezni in komplimentov. 

Iščete več čustvene barve in vznemirjenja! Danes boste morda lahko izpolnili nekatere svoje dolžnosti s prijateljem ali na navdihnjen, ustvarjalen način. V vaših interakcijah je prijetno pozitivno vzdušje.

Lev

23. julij - 22. avgust

Danes in do 29. Venera prehaja čez vašo sončno četrto hišo, dragi lev, kar prinaša več zaščitne energije v vaše ljubezensko življenje in več lepote v vaš dom in domači krog. V prihodnjih tednih imate močnejšo željo - in potencial - po harmoniji doma ali v zasebnem življenju. Pripravljeni ste povečati svoj občutek samega sebe in notranjo zalogo poguma ali občutek obilja. 

Lahko ste zaščitniški do ljudi, do katerih vam je mar – in do svojih čustev. To je čas, ko ste lahko previdni s srcem, malo bolj previdni v ljubezni in konzervativni z denarjem. Kljub temu se bodo odnosi z zelo bližnjimi ljubljenimi, družino ali sostanovalci izboljšali. Morda boste uživali v mirnejših dejavnostih, kuhanju, dekoriranju in izboljšanju domačega vzdušja. 

Ta cikel spodbuja vaše spoštovanje do udobja in domačnosti doma, družine ali znanih ljudi in krajev. Danes vnašate pozitivnost v svoje delo ali več zabave v izpolnjevanje svojih obveznosti. Lahko se poveča vaš ugled in poklicna privlačnost.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Venera se danes odpravi v vaš sektor komunikacij, draga devica, in ostane do 29. Ta tranzit spodbuja tople povezave in komunikacije. Vaša potreba, da delite svoje misli in občutke, se poveča – in tudi vaša sposobnost ali priložnost, da to storite! Vaš študij, duševni interesi in komunikacija vam prinašajo koristi. V teh stvareh tudi bolj uživate. 

Morda boste prejeli vesele novice ali pozitivno reklamo. Usklajevanje z brati in sestrami, znanci, sošolci ali sosedi je lažje. Vaša miselnost je pozitivna in vam pomaga na vseh področjih. Venera prinaša več užitka, šarma in topline v vašo komunikacijo in dnevne zadeve. Izpopolnjuje, izboljšuje in krepi vašo sposobnost druženja, učenja in povezovanja. 

Psihična združljivost je v ljubezenskih odnosih v prihodnjih tednih še posebej pomembna. Danes vas spremlja dobra energija za občutek rasti v družinskem krogu ali z najdražjimi. Lahko bi bil pravi čas za odmor ali drugo obliko osvežitvene prekinitve.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Vaš vladajoči planet, Venera, danes začenja svoj tranzit vašega sektorja virov in vrednot, draga tehtnica. Do 29. Venera tukaj krepi vaše zaupanje v vaše talente, vire, sposobnosti in vašo sposobnost, da v svoje življenje pritegnete prave vire. Vaše iskanje varnosti in udobja močno vpliva na vaš okus, stil in naklonjenost v tem ciklu. 

Ste v dobri kondiciji, da uživate v tistih stvareh, ki jih že imate, in ste nagnjeni k temu, da uživate v tem, da kar najbolje izkoristite trenutne okoliščine. Gradnja in zbiranje vas v naslednjih tednih privlačita bolj kot običajno. Medtem ko vas zdaj morda privlačijo luksuzni ali udobni predmeti, vam je bolj mar za varnost, ki lahko pomaga pri nadzoru nad porabo. 

Vaša romantična in družabna hrepenenja se v tem ciklu ponavadi stabilizirajo. Danes se bolje soočate z željami, ki jih vsak dan spregledate ali odložite na polico. V vaši komunikaciji je več pozitivnosti. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Venera gre danes v vaše znamenje, dragi škorpijon, in do 29. boste gostili ta planet ljubezni, harmonije in užitka. Med tem prijetnim ciklom boste zlahka in naravno izrazili svoje potrebe in naklonjenosti. Pozitivna pozornost in spoštovanje sta neverjetno prihajajoči. 

Romantične zadeve in dejavnosti, ki iščejo užitke, pridejo v ospredje, vaša privlačnost pa skokovito naraste. Drugi vas cenijo in občudujejo bolj kot običajno. Ta mesec več privlačite kot zasledujete. Ljudje vidijo vašo mehkejšo stran! Oddajate dobre vibracije in jih prejemate. Dobili boste več jasnosti glede svojih občutkov in naklonjenosti ali situacije v razmerju. 

V tednih, ki so pred vami, izžarevate še posebej toplo energijo. Danes se zaradi razumevanja med vami in nekom posebnim počutite cenjenega in spoštovanega. Tudi dober nakup ali pametna poslovna poteza lahko močno vplivata. Velikodušnost vam odpira priložnosti.

Strelec

22. november - 21. december

Venera se danes premakne v vaš sektor zasebnosti in duše, dragi strelec, kjer bo ostala do 29. To je močan cikel za pregledovanje preteklosti in obdelavo nedavnih občutkov in dogodkov. Medtem ko se ljubezenske zadeve ali naklonjenosti zdaj morda zdijo bolj zapletene, so lahko tudi bolj koristne, ko stopite v stik s svojimi najglobljimi željami in hrepenenji. 

Vi ste v položaju, da določite, katere spremembe bi morali narediti, da bi izboljšali svoje uživanje v življenju. To ni zelo odločilen ali odprt cikel za izražanje vaših naklonjenosti in v zakulisju je lahko marsikaj zanimivega. Pogled nazaj, preden se premaknete naprej, je najbolj smiseln in je dobra uporaba tega cikla. Morda bo to mirno ali zasebno obdobje za ljubezenske odnose, lahko pa je tudi čas, ko boste v zasebnem življenju še posebej uživali. 

Bolj ste v stiku s svojim sočutjem, ki vas lahko pritegne k ljudem, ki potrebujejo pomoč. Danes so vaši nagoni za poslovne in denarne zadeve močni. Naredite nekaj zaradi užitka in ne zaradi zunanje nagrade, pa boste v odlični formi.

Kozorog

22. december - 19. januar

Venera se danes odpravi v vaš sektor prijateljstva, dragi kozorog, in bo prehajala to področje vaše sončne karte do 29. Ta cikel vas postavlja v dober položaj za povezovanje s podobno mislečimi ljudmi. Prijatelji lahko v vaše življenje prinesejo več užitka, morda zato, ker so bolj dojemljivi ali dosegljivi. 

Na drugi ravni boste morda nadvse uživali v snovanju novih načrtov, idej in ciljev za bolj izpolnjujoče in srečne dejavnosti. Vzpostavljate ali krepite prijateljske odnose z drugimi. Enakost in pozitivna energija sta v središču vaših ljubezenskih odnosov in v prihodnjih tednih ste nagnjeni k iskanju drugačnih ali nenavadnih zabav in užitkov. 

Odlikujete se kot edinstveni in vredni, bodisi kot prijatelj ali partner. V tej fazi se lahko poslovni dohodek izboljša. Danes lahko spodbujanje vaših idej uspe, saj ste inteligentni in hitro pritegnete pozornost ljudi. Zdaj ste lahko vodnik, učitelj ali direktor drugih.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Venera danes začenja svoj tranzit v sektorju vaše kariere in ugleda, dragi vodnar, kjer bo obiskovala do 29., krepila vašo javno podobo in poklicno privlačnost. V prihodnjem obdobju lahko najdete več priložnosti za uživanje prek poslovnih povezav ali pa se precej dobro ujamete s tistimi, ki bodo lahko premaknili vaše načrte. 

Bolj se zavedate, kako naletite na Venero na vidnem mestu na vrhu vaše sončne karte. Ste v dobrem položaju, da izboljšate ali prilagodite svoje cilje in lahko omilite ali okrepite svoj ugled. Okoli vas obstaja splošen občutek harmonije in sodelovanja, ki vam omogoča, da delate vsaj v miru. Kljub temu so povratne informacije na splošno pozitivne in privlačite situacije, ki postanejo naklonjene vam.

Vaši občutki glede vaših odgovornosti so v naslednjih tednih srečnejši. Danes lahko najdete načine, kako zadovoljiti svojo željo po povezovanju in potrebo po vztrajanju pri znanih rutinah. Morda boste uživali v tihih pogovorih brez pritiska.

Ribi

19. februar - 20. marec

Venera se danes odpravi v vaš sektor duha in višjega uma, drage ribi, in vas podpira več kot tri tedne. Do 29. decembra se vam bo zdelo bolj naravno in preprosto izražanje ali izkazovanje čustev. Lahko bi iskali več vznemirjenja ali raznolikosti v družabnem ali ljubezenskem življenju ali v užitkih in zabavah. 

Učenje in širjenje vašega uma sta prav tako privlačna, poleg tega gravitirate k ljudem in situacijam, ki vam dajejo novo in zanimivo perspektivo. Z učenjem ali spletnimi dejavnostmi so lahko povezani vznemirjenje, motivacija in morda celo ljubezen. 

Morda boste več svojega prostega časa porabili za učenje in izmenjavo idej. Danes vnašate več pozitivnosti in topline v komunikacijo, delo, rutine ali odgovornosti. Za vas je naravno, da opustite osebne načrte in manjše razlike v pogledih, kar pomaga okrepiti vaše interakcije.

Starejše novice