Foto: Nepremicnine.net
Od znanih cvetličarn, lokalov in poslovnih prostorov. Kjer se zgodba enega posla konča, se lahko zgodba drugega prične.

Po pregledu nepremičninskih trgov hitro opazimo, da se na Ptuju in v okolici prodaja več poslovnih prostorov znanih podjetnikov. 

Ob pregledu spletnega portala Nepremicnine.net smo zbrali najzanimivejše, ki so za seboj pustili prazne prostore. 

Znana cvetličarna prodaja hiško kot iz pravljice

Znana cvetličarna, sicer iz vasi Bukovci, prodaja hišo, ki je bila zgrajena leta 2006, a s svojim rustikalnim videzom očara vsakega mimoidočega. 

Nahaja se v občini Markovci, ima pa še 1365 kvadratnih metrov zemljišča, na katerem stoji hiša v izmeri 184 kvadratnih metrov. 

Lastniki za hišo pričakujejo nekaj manj kot pol milijona, cena je nastavljena na 480 tisoč evrov. Več informacij lahko preberete na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Novi poslovni prostori v Gorišnici, ob tranzitni cesti

V občini Gorišnica so leta 2019 ob glavni, sicer zelo prevozni cesti, zgradili poslovno stanovanjsko stavbo. Zdaj se prodaja poslovni prostor v pritličju, v izmeri 126,8 kvadratnih metrov. 

Lastniki ga prodajajo po ceni 1100 evrov na kvadratni meter. Več informacij pa si lahko preberete na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Neživilska trgovina znotraj centra Jager

Naprodaj je večji poslovni prostor, ki se nahaja v prvem nadstropju poslovne stavbe trgovskega centra Jager na Kidričevem. 

Stavba je bila grajena leta 2002, prostor pa je v izmeri 376 kvadratnih metrov. Gre za trgovino, kjer so prodajali oblačila. 

Lastniki prostor prodajajo za 550 evrov na kvadratni meter, več informacij pa lahko dobite na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Naprodaj studio Barbare Plavec

Naprodaj pa je tudi studio ptujske modne oblikovalke Barbare Plavec. Prostor, sicer velik 89,1 kvadratnih metrov, je v pritličju stavbe in z obokanjem značilnim za ptujsko mestno jedro. 

Lokal je bil pred desetimi leti v celoti obnovljen, trenutno pa se v njem nahaja butik s šiviljstvom. Lastniki obenem ponujajo možnost najema, lokal pa prodajajo za 69 tisoč evrov. 

Več informacij lahko pridobite na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Neživilska trgovina v ptujskem mestnem jedru

Prodaja pa se tudi trgovinica v izmeri 130,9 kvadratnih metrov. Zgrajena je bila leta 1996, nahaja pa se v pritličju poslovno trgovskega centra. 

Prostori se lahko uporabljajo za mirnejše dejavnosti, kot so pisarne, trgovina, poslovni prostori, prostor pa ima tudi pokrito teraso. 

Lastniki prostor prodajajo za 168.861 tisoč evrov, več informacij pa lahko pridobite na tej obarvani povezavi. 

Foto: Nepremicnine.net

Naprodaj znana motoristična trgovina

Lastniki pa so se odločili tudi za prodajo trgovine v izmeri 305 kvadratnih metrov. Stavba je bila zgrajena leta 1980, prenovljena leta 2005, sam prostor pa prenovljen še lansko leto. 

Lastniki so prostor sicer pripravljeni dati tudi v najem, prodajajo pa ga za 305 tisoč evrov. 

Prostor se nahaja le malo iz čistega mestnega jedra, v bližini stadiona. Več informacij lahko pridobite na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Naprodaj hiša v samem mestnem jedru

Naprodaj je tudi staromeščanska hiša v samem mestnem jedru. Pravi biser sredi Ptuja ima tudi pripadajoče zemljišče in vrt, nahaja pa se na Prešernovi ulici. 

Streha je bila v celoti obnovljena, prav tako sprednja čelna fasada. Obnovljeni so bili tudi poslovni prostori in hodniki. Prehod na dvorišče je bil na novo tlakovan. 

Objekt je primeren za stanovanja ali poslovno dejavnost, v zadnjih letih pa so se v objektu zvrstili projektivni biro, cvetličarna, šola tujega jezika, računalniški servis, starinarna in še kaj. 

Lastniki prostor prodajajo za 160 tisoč evrov, več informacij pa lahko pridobite na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Skoraj milijon evrov za veliko stavbo sredi Ptuja

Prodaja se tudi velika trgovinska stavba sredi Ptuja. Trgovski del lokala v pritličju obsega 420 kvadratnih metrov, kletni del pa še 359,6 kvadratnih metrov. 

Tri stene trgovine so popolnoma steklena, celoten trgovski del pa je zaseden z najemniki, ki imajo pogodbe za določen čas. 

Lastniki stavbo prodajajo za 800 tisoč evrov, več informacij pa lahko dobite na tej obarvani povezavi.

Foto: Nepremicnine.net

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice