Eno najboljših lokacij na Ptuju zavzema slaščičarna Teta Frida, ki je sicer že dlje časa zaprta.

Lokal Teta Frida je ob odprtju na Ptuj prinesel svež veter. Slaščice in sladoled na eni najboljših lokacij na Ptuju, v samem mestnem jedru - a kljub priljubljenosti lokala je ta zaprl svoja vrata. 

O govoricah, da se Teta Frida zapira smo poročali že lanskega marca. Takrat so za Ptujinfo pojasnili, da se priljubljena sladka destinacija ne zapira, ampak iščejo novega franšizojemalca. 

»Smo odprti za novega franšizojemalca, ki bi z nami s strastjo delil zgodbo Tete Fride na najlepši lokaciji na Ptuju in zagotavljal uporabniško izkušnjo na najvišji ravni, kot so je vajeni obiskovalci Tete Fride po vsej Sloveniji,« so lani marca za Ptujinfo povedali na Teti Fridi.

Lokal je zaprt že dlje časa

Lokal je zaprt že dlje časa, s tem pa prazna sameva tudi ena najboljših lokacij v mestu. Še enkrat smo se obrnili na Teto Frido in povprašali, kakšni so načrti z lokalom. 

Pri Teti Fridi so za Ptujinfo pojasnili, da bodo lokacijo ohranili, iščejo nekoga, ki bi ga prevzel kot franšizojemalec - torej še zmeraj iščejo franšiznega partnerja. 

»Verjamemo, da ima lokacija v najstarejšem slovenskem mestu prihodnost, dejstvo pa je, da je gostinstvo oživelo in ta dragulj sredi mesta čaka na nekoga, ki je pripravljen zavihati rokave,« so razkrili pri Teti Fridi.

Starejše novice