Vir: Posnetek zaslona
Po nedeljskih županskih volitvah je danes po spletu zaokrožil videoposnetek mladega občana, ki je o trenutni situaciji kar 'zarepal'. Sedaj že skoraj viralni posnetek je zavzel internet, a težko bi rekli, da zaradi njegovih rim.

Središču ob Dravi je drugi krog lokalnih volitev zaznamoval tesen izid. Po delnih neuradnih izidih je razlika med kandidatoma le en glas.

Aktualnega župana Jurija Borka je podprlo 577 volivcev oziroma 49,96 odstotka volivcev, njegovemu protikandidatu Toniju Jelovici pa je glas zaupalo 578 oz. 50,04 odstotka volivcev.

Na dokončno potrditev novega župana občine Središče ob Dravi Tonija Jelovice bo treba počakati vsaj do potrditve rezultatov na občinski volilni komisiji, ki bo zasedala v torek.

Je pa volilno dogajanje zaznamoval tudi občan Središča ob Dravi, ki je o stanju v družbi kar 'zarepal' v mikrofon novinarke Sveta. Njegove rime pa se sedaj kot blisk širijo po družbenih omrežjih

»Ker informacije na svetu zmedejo zelo. Kaj te stalno bo, ko solza stopi na oko. Vsi celota smo,« med drugim pravi mlad občan.

Četudi so ga nekateri v komentarjih pohvalili, pa prevladujejo predvsem kritični komentarji. Poglejte si posnetek tudi sami in si ustvarite svoje mnenje.

Starejše novice