Ptujska občina spet zbira ponudbe za oddajo poslovnega prostora za izvajanje gostinskih storitev na mestni tržnici.

Mestna občina Ptuj zaradi zagotovitve in izvedbe kakovostne gostinske ponudbe na mestni tržnici za obdobje petih let vabi vse zainteresirane ponudnike, da oddajo svoje ponudbe za izvajanje gostinskih storitev na mestni tržnici.

Poslovni prostor, v katerem se bodo izvajale gostinske storitve, se nahaja v pritličju in obsega 85,60 kvadratnih metrov.

Predmet oddaje je gostinski lokal, z dvema prostoroma za goste lokala ter s prostori za zaposlene, ki obsegajo dvojne sanitarije za zaposlene, dva skladiščna prostora, pisarno in hodnik.

Vir: Mestna občina Ptuj

Gostinska oprema v lokalu in najem letne terase nista predmet javnega zbiranja ponudb

Dva osrednja prostora za goste lokala sta v celoti opremljena, vendar obstoječa gostinska oprema v lokalu ni predmet tega javnega zbiranja ponudb.

Za navedeno opremo v prostoru za goste lokala, je potrebno skleniti dogovor o najemu z Javnimi službami Ptuj, ki so lastnik opreme. Možen pa je tudi dogovor o odkupu te opreme.

Ob gostinskem lokalu bo možna postavitev večjega letnega vrta z gostinskimi mizami, stoli, senčniki ter drugo opremo, potrebno za izvajanje gostinske dejavnosti. Vendar tudi najem letne terase ni predmet tega javnega zbiranja ponudb.

Za oddajo letne terase v najem bo izvedena namera o oddaji javne površine v uporabo.

Ponudbo lahko oddate do 4. julija

Rok za oddajo ponudb v sprejemni pisarni Mestne občine Ptuj, Mestni trg 1, 2250 Ptuj, je ponedeljek, 4. julij, do 15. ure, oziroma najkasneje ta dan oddana ponudba na pošti kot priporočena pošiljka. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice