Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Knjigovodja

III. gimnazija Maribor išče knjigovodjo.

Delovne naloge vključujejo knjigovodska dela, kot so pripravljanje dokumentov in knjiženje pomožne knjige, izdelavo obračunov in izdajo položnic, vodenje registra osnovnih sredstev, obdelavo in sodelovanje pri inventuri ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter devetmesečne delovne izkušnje.

Učitelj v oddelku podaljšanega bivanja v mednarodnem oddelku

Osnovna šola Leona Štuklja Maribor išče učitelja v oddelku podaljšanega bivanja v mednarodnem oddelku.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter odlično znanje angleškega jezika ter poznavanje IB programov.

Prometnik

Družba za prevoz potnikov Arriva išče v Mariboru prometnika.

Delovne naloge vključujejo usklajevanje in nadziranje razporeda vozil in voznega osebja, zagotavljanje izvajanja prevozov v primeru izpadov-zamenjave voznikov in vozil, zagotavljanje izvajanja voznoredne ureditve in občasnih prevozov, spremljanje prihodov in odhodov ter vodenje ustrezne evidence ter podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna izobrazba oziroma prejšnja višješolska s področja transporta ter dvoletne delovne izkušnje.

Rekviziter

Slovensko narodno gledališče Maribor išče v Mariboru rekviziterja.

Rekviziter samostojno oblikuje, izdeluje rekvizite in zbira rekvizite po scenografovi in režiserjevi zamisli ter pred vajami, generalkami in predstavami pripravi vse rekvizite in druge pripomočke za predstavo.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delo v restavraciji Mak

Če si želite kulinarične dogodivščine pod okriljem šefa Davida Vračka, pa se lahko v Mariboru zaposlite tudi v njegovi restavraciji Mak.

Vračko zainteresirane vabi, da pokličejo na telefonsko število 070 741 355.

Svetovalni delavec

Vrtec Ptuj išče svetovalnega delavca.

Svetovalni delavec opravlja dela in naloge določene s predpisi in letnim delovnim načrtom zavoda, predvsem pa sodeluje z vzgojitelji in vodstvom zavoda, sodeluje na delovnih, pedagoških, problemskih in oddelčnih sestankih, vodi evidenco svetovalnega dela, sodeluje z vzgojitelji pri izvajanju pedagoškega procesa, sodeluje v individualnih razgovorih o otrocih, pripravlja individualne načrte ter načrte pomoči družini in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, prednos pri izbiri pa imajo kandidati z več delovnimi izkušnjami.

Pek

Ptujske pekarne in slaščičarne iščejo peka.

Delovne naloge vključujejo pripravo surovin in testa, tehtanje ter kontrolo tež izdelkov, obdelavo in oblikovanje testa, pečenje izdelkov, zlaganje izdelkov, pakiranje izdelkov, čiščenje strojev in delovnega prostora ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobozdravstveni asistent

Družba za zobozdravstveno dejavnost Dentin išče na Ptuju zobozdravstvenega asistenta.

Delovne naloge vključujejo sterilizacijo, razkuževanje ter asistiranje v zobni ambulanti.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik tovornega vozila

Komunalno podjetje Ptuj pa na Ptuju išče voznika tovornega vozila.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, vozniško dovoljenje B in C kategorije ter enoletne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Psiholog

Storitveno in invalidsko podjetje Ozara išče v Murski Soboti strokovnega delavca oziroma psihologa.

Delovne naloge vključujejo načrtovanje, organiziranje, koordiniranje in izvajanje aktivnosti za usposabljanje, delovno in socialno vključevanje ter zaposlovanje invalidov, spremljanje usposabljanja, delovnega in socialnega vključevanja ter zaposlovanja invalidov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije ter triletne delovne izkušnje.

Računovodja

Ekonomska šola Murska Sobota išče računovodjo.

Delovne naloge vključujejo pripravo podatkov in analiz, knjigovodskih analiz, vodenje glavne knjige, obračun plač, vodenje pomožnih knjig, likvidacijo računov, izdajo računov, inventur ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna višja strokovna izobrazba oziroma prejšnja višješolska s področja ekonomije ter dvoletne delovne izkušnje.

Hišnik

Osnovna šola Sveti Jurij išče v Rogašovcih hišnika.

Delovne naloge vključujejo tehnično-vzdrževalna dela, oskrbovanje in vzdrževanje zgradb zavoda, vzdrževanje zunanjih površin, skrb za energente, skrb za službeno vozilo, usklajevanje dela tehničnih delavcev in podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Sodni zapisnikar

Okrožno sodišče v Murski Soboti išče sodnega zapisnikarja za pisanje po neposrednem diktatu na obravnavah ter zaslišanjih.

Delovne naloge vključujejo tudi sestavljanje zahtevnejših dopisov, sklepov ter odredb , urejanje spisov po zaslišanjih, arhiviranje spisov, pisanje po nareku ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Šivilja

Tovarna pletenin Betinka Beltinci išče šiviljo.

Delovne naloge vključujejo ročno šivanje gumbov, gumbnic, sponk, raznih aplikacij, obšitka, sestavljanje in šivanje patnic ter pletenih delov, zadelovanje šivov ter druga podobna dela.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, dobre ročne spretnosti in dober vid, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

prasenovićka (ni preverjeno)

moj ded Prase nović je vcasih delal pri gradbena firma in
dobro meče gramoz u mešalec in je mešal beton
pa bi bil dober za mešanje plombi u zobnoj ordinacija

Starejše novice