Foto: Nepremicnine.net
»Klub se ponaša z dolgo tradicijo nočnega življenja,« se glasi oglas, ki napoveduje prodajo še zadnje diskoteke na Ptuju.

Da so dnevi, ko je ptujska klubska in alternativna scena živela za nami, priča samo dejstvo, da so se lokali zapirali en za drugim. Zdaj pa je na znanem nepremičninskem portalu presenetil oglas prodaje kluba Xtime

»Glasba, zabava in ples - to je slogan kluba Xtime,« se začne oglas. 

Tako so se - kot kaže - lastniki odločili odprodati znani ptujski lokal.

Toliko za 338 kvadratov v mestnem jedru 

Lokal se nahaja v mestnem jedru, v poslovno-stanovanjskem kompleksu je pa naprodaj 338 kvadratnih metrov velik prostor, ki se uporablja kot klub. Sicer gre za del Ptuja, ki je bil nekdaj popolnjen s klubi in lokali, namenjeni zabavi. 

Prostor je opremljen z dvema šankoma, VIP ložo, prostorom za DJ, stranskimi ložami in plesiščem, v kletnem prostoru pa so tudi ženske in moške sanitarije. 

Prostor ima v zaodrju še skladišče, kurilnico in velik hodnik, pisarno z videonadzorom. Na portalu je zapisano, da se prostor prodaja opremljen, kar pomeni, da bi lahko novi lastnik s poslovanjem začel nemudoma. Novi lastnik pa lahko obdrži tudi prepoznavno znamko kluba Xtime. 

Cena prostora je 265.000 evrov, do oglasa pa lahko dostopate na tej obarvani povezavi. 

Po epidemiji odprli, a v drugačni izvedbi

Spomnimo. Iz kluba Xtime so lanskega oktobra sporočili, da svoja vrata ponovno odpirajo. Nekoliko prej so jih zaprli zaradi epidemije in prepovedi dela nočnih lokalov. 

A takrat so dodali, da se vračajo v nekoliko drugačni izvedbi. Del prostora so opremili s pikadom, biljardom in hokejem, a že takrat so obljubili, da se od zabav ne poslavljajo. 

Zdelo se je, da bo klub naposled, po epidemiji, začel z delom, saj so z zabavami sicer že začeli. 

Za več pojasnil smo se obrnili tudi na lastnika lokala, a na odgovore še čakamo. 

Starejše novice