Umetniški par se je razšel (foto: Bobo).
Komik, kuhar v MasterChefu in dobrodelnež Andrej Težak - Tešky ter intuitivna pisateljica Maja Monrue nista več par.

Znani slovenski komik, nekdanji Masterchef tekmovalec in dobrodelnež Andrej Težak Tešky in pisateljica ter voditeljica Maja Monrue sta po več letih zveze razšla. 

To novico je medijem sporočila Maja, ki je ta revijo Lady povedala, da z nekdanjim partnerjem ostajata skupaj pri nekaterih poslovnih projektih. 

»To je zanimiva življenjska izkušnja, saj je v takšnem obsegu še nikoli nisem doživela. S Teškyjem sva bila par kar nekaj let, živeli smo pestro družinsko in hkrati rokenrol življenje,« je povedala.

Andrej Težak Tešky je najbolj znan kot odličen komik, mnogim pa se je v spomin vtisnil kot tekmovalec v znanem kuharskem šovu Masterchef

Pred leti je izpeljal velik dobrodelni projekt #StandUpMaratonec, pri katerem je združil moči s projektom Botrstvo. V 33 dneh se je povzpel na 33 slovenskih vrhov, v planinskih kočah pa izvedel stand-up nastope, zbrana sredstva pa podaril za otroke iz projekta Botrstvo. 

Za konec se je povzpel na Triglav in izkupičkom 12.501 evrov, ki jih je prejela Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje. 

Majo Monrue poznamo predvsem kot pisateljico in voditeljico. Njena prva knjiga je nosila naslov Pot do nje, knjigo so pred kratkim prevedli v nemščino in jo prodajajo  vseh nemških, avstrijskih in švicarskih knjigarnah. 

Je tudi podjetnica, soustanoviteljica prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju ter sodelavka festivala stand up komedije PANČ in projektna vodja mednarodnega reggae festivala OverJam v Tolminu in mama, saj ima sedemletnega sina Filipa.

Za otroke je Tešky v projektu, v katerem je v 33 dneh povzpel na 33 vrhovov zbral 12.501 evrov (foto: osebni arhiv).

Komentarji (1)

GRANATA (ni preverjeno)

Skratka, Tešky ne zna delati nič koristnega.

Starejše novice