Slika je simbolična.
Ptujski policisti so med preteklim koncem tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V petek, 20. oktobra, so na Dornavski cesti obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo s pobegom. Neznani voznik je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Za povzročiteljem še zbirajo obvestila, ob izsleditvi pa bodo zoper njega uvedli ustrezni ukrep. 

V Juršincih so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je kršitelj žalil prijaviteljico, zaradi česar so mu izdali plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali kaznivo dejanje goljufije, ki jo je izvršil zaenkrat neznani storilev pri sklepanju naročnine za novi telefon. 

Na Ptuju so obravnavali kršitev javnega reda in miru in bodo zoper storilca izvedli ustrezni postopek. 

V Gerečji vasi so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je zaradi neupoštevanja prednosti povzročil voznik osebnega avtomobila, kateremu so izdali plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi nepravilno naloženega tovora povzročil voznik kmetijskega traktorja, zoper katerega bodo uvedli hitri postopek. 

V Lovrencu na Dravskem polju so obravnavali prometno nesrečo z majhno škodo in povzročitelju napisali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče. 

V soboto psa pokončala dve mački

V soboto, 21. oktobra, so v Vitomarcih obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v nabrežino in se pri tem lahko telesno poškodoval. 

Na Ptuju so obravnavali dogodek, kjer sta dva psa pokončala dve mački. Postopek zoper lastnika psov vodi uprava za veterino, kamor so poslali obvestilo. 

Na Ptuju so obravnavali namerno poškodovanje osebnega avtomobila, kjer je neznanec na neugotovljeni način namerno poškodoval parkirani avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba. 

V Slovenski Bistrici so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami, kjer je voznik tovornega vozila, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, trčil v voznico osebnega avtomobila, ki se je pri tem lahko telesno poškodovala. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali namerno poškodovanje avtomobila, kjer je neznanec namerno poškodoval pnevmatike na parkiranem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

V Svetincih so obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršiteljica je motila nočni počitek prijaviteljice. Po odhodu policistov sta še dva kršitelja žalila prijaviteljico, zato so se vrnili na kraj kršive, a sta kršitelja pobegnila. Vsem bodo izdali plačilni nalog. 

V nedeljo dve nesreči 

V nedeljo, 22. oktobra, so v Gerečji vasi obravnavali kaznivo dejanje tatvine, kjer je iz parkiranega tovornega vozila bilo odtujena gorivo. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo. 

Izven naselja Lovrenc na Dravskem polju so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Voznik kolesa je zaradi vožnje po nepravilni strani kolesarske steze trčil v varnostni količek in padel. Pri tem je utrpel lahko telesno poškodbo, izdan mu je bil plačilni nalog. 

V Slovenji vasi so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, katero sta zaradi nepravilnega premika vzvratno povzročila oba voznika osebnih avtomobilov. Obema je bil izdan plačilni nalog. 

Obravnavali so prijavo, kjer je neznanec preko spleta zlorabil plačilno kartico prijavitelja in ga s tem oškodoval na 57 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba. 

Komentarji (2)

POKVARJENI URADNIK (ni preverjeno)

"Na Ptuju so obravnavali namerno poškodovanje osebnega avtomobila, kjer je neznanec na neugotovljeni način namerno poškodoval parkirani avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba."........Nič ne bodo plenili, ker od neznanca ni plena.

LUJZEK (ni preverjeno)

Če bi kaki pes ubil mojega mujceka, lastnika psa temeljito spustim skozi pešice...

Starejše novice