Slika je simbolična.
Znan ptujski picopek bo morda celo ugasnil svoje peči.

Znan picopek Grega Ivančič, ki pice peče tudi na Ptuju, bo morda ugasnil svoje peči. Prlek, ki je k nam pripeljal pice s prleškim priokusom, je na družbenem omrežju Facebook delil zaskrbljujoč zapis. 

»Že dve leti, kar sta dve tretjini našega obstoja, se borimo, trudimo, delamo in vedno znova nas ustavijo. In tokrat so nas prav zares ustavili. Smo pred prelomnico, ko ne vemo, kako naprej in če sploh,« je zapisal. 

Za slabo situacijo krivi predvsem koronavirus, ki jih je pahnil na rob obstoja. Le malo manjka, da bodo morali Pizzo Fabriko predati drugim lastnikom. 

Pizza Fabrika je sicer tovornjak, ki ste ga lahko opazili že po celi Sloveniji. Iz tovornjaka pridišijo slastne sestavine za pice, fačoke in sendviče, a prihodnost je meglena. 

Če tudi vi obožujete pice Pizza Fabrike, so pričeli z zbiranjem naročil za Pizza Fabrike Survival linijo majic. So ročno delo, tiskajo jih sami, dobite pa jih lahko na tej obarvani povezavi.

Komentarji (1)

Neviden (ni preverjeno)

Regrat na pici????? Vam že špila če pivo??
Sami ste krivi 'upam, da vsi gostilničar ji propadejo in se plazijo po tleh rdečega križa. Niste imeli reči NE niti hrptenice, zdaj pa trpite.

Starejše novice